28 / 04 / 2024

Balıkesir Gönen arsa fiyatları

Balıkesir Gönen arsa fiyatları

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de 6 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde!

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili Burhaniye ilçesi, Taylıeli Mahallesinde yer alan 6 adet arsayı satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de 2 arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Güre Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Milli Emlak'tan Balıkesir'de imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili İvrindi ilçesi, Evciler Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:15'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Balıkesir Gönen arsa fiyatları Haberi

Balıkesir Gönen arsa fiyatları

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu.

Kovid-19 salgını ardından Gönen çevresinde müstakl ve villa tipi konutlara talep arttı. Talep artan bölgelerden biri de Aqua Termal oldu.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor. Aqua Termal Bölgesi'ne yapılan yatırımlar ve bölgedeki talepler sonrasında arsa ve villa fiyatları iki kat arttı" diye konuştu. 

Köstek, "Genel olarak yeşil ve doğayla iç içe bahçeli otoparkların olduğu Gönen'de site tarzında lüks havuzlu son sistem villa ve ikiz villalar bulunuyor. Şehir manzaralı konumu ile şehir merkezine yakın olan Gönen, Bandırma Yolu'na da yakın bölümde yer alıyor. Tüm bu fiziki özelliklerin yanı sıra...