28 / 04 / 2024

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.



Büyük kentlere olan yakınlığıyla bilinen Gönen Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarını ilgi odağı haline geldi.

Buğdaylı, Gönen deri ve bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne 1 kilometre mesafede. Paşaçiftlik, Çalıoba, Üzümlü, Killik Büyük soğuklar köyleri ile sınır komşusu.

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"Gönen Buğdaylı mahallesinde Rumeli muhâciri, manav, az sayıda da olsa ülkemizin bir çok kentinde göç eden aileler yer alıyor.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen, İlçemiz bağlı buğdaylı mahallemiz tüm bu fiziki özelliklerin yanı sıra  gönen ilçemiz sınırları içerisinde iki tane organize sanayi bulunuyor. Gönen deri ve bandırma organize sanayi sitesidir. Buğdaylı bölgesinin geçim kaynağı olan özellikle kuru tarım yapılıyor. Bölgede yetiştirilen başlıca tarım ürünleri; buğday, ayçiçeği ve benzeri ürünler. Gönen Buğdaylı çevresi tavuk çiftlikleri, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işi yapılıyor. Son zamanlarda bazı kurumsal firmaların kurmuş olduğu yeni iş modeli organik solucan gübre üretim tesisi  Buğdaylı mahallesinde bulunmaktadır"

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Buğdaylı mahallesinde bir adet camisi, 4 adet kahvehanesi mevcut. Kooperatifi, Jandarma Komutanlığı, sağlık ocağı, berberi, marketi, fırını, lastik tamircisi, pide salonu ve demir doğrama kaynak atölyesi mevcut. Gönen ilçe merkezine ortalama Buğdaylı mahallesi 17 kilometre uzaklıkta. Gönen Buğdaylı, Bandırma'ya yaklaşık 28 kilometre uzaklıkta. Diğer taraftan konum olarak Buğdaylı Bandırma yolu üzerinde ve ana yol kenarında bulunmakta.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Büyük şehirlere yakınlığı ile bilinen Gönen Buğdaylı mahallesine komşu bir diğer ilçemiz Bandırma birçok şehirden büyük olması ile bilinen Balıkesir ilinin sürekli gelişen bir ilçesidir.

"Marmara (OSB) Organize Sanayi Sitesi kuruluyor. Balıkesir'in Bandırma ilçesi sınırlarında bulunan Bandırma Çanakkale yolu üzerinden Bezirci şirinçavuş Beyköy mahalleleri arasında bulunmakta. Özellikle Güney Marmara'nın yatırm üstü bu bölgelerde bulunan arazileri ile bilinen Gönen ilçesine bağlı Buğdaylı mahallesi emlak yatırımcıları tarafınca devamlı ilgi görüyor" 
şeklinde açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!


Geri Dön