27 / 04 / 2024

balıkesir ivrindi alan camii

balıkesir ivrindi alan camii

Balıkesir’in İvrindi İlçesi’nde, altında işyerleri bulunan Alan Camii’ne merdivenlerden çıkan yaşlı ve yürüme güçlüğü çeken vatandaşların zorluk yaşaması üzerine asansörlü çözüm bulundu.

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmada'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

balıkesir ivrindi alan camii Haberi

balıkesir ivrindi alan camii

Namaza gelen cemaat, asansör sayesinde artık daha rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirdiklerini söyleyerek memnuniyetini dile getirdi.


Yaşlıların ve yürüme güçlüğü çeken cemaatin alt katında işyeri bulunan Alan Camii’ne merpenlerden çıkarken güçlük çektiğini söylemesi üzerine cami derneği ve müftülük yardımseverin de desteğiyle asansör yaptırdı. Asansörün sağladığı kolaylıktan tatmin olan cemaat memnuniyetini dile getirdi.



Bazı kişilerin camiye çıkmakta güçlük yaşadığın kaydeden İlçe Müftüsü Ali Refik Demirel, "Bizler de çözüm olarak bu kardeşlerimiz için asansör yapımına giriştik. Cami derneğimiz, yardımsever kardeşlerimiz ve müftülüğümüzün de işbirliğiyle asansör hizmete girdi. Cemaatimiz, çok memnun olduklarını ifade etti. Bilhassa yaşlılar inip çıkmakta zahmet çekiyorlardı. Böylelikle onların kolay bir şekilde ibadete, camiye cemaate ulaşmalarını temin etmiş olduk" dedi.



Cemaatten 75 yaşındaki Ali Kocakurt, "Asansör gerçekten, engelliler ve aynı zamanda...