07 / 05 / 2024

Balıkesir İvrindi başvuru

Balıkesir İvrindi başvuru

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları bugün başladı ve 13 Mayıs'a kadar devam edecek. Toplamda 168 adet dairenin satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları başladı! Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi!

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları resmen başladı. Peki Balıkesir Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi...

TOKİ Balıkesir Susurluk başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Susurluk projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Balıkesir Susurluk başvuruları 21 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Susurluk projesi için başvuru dönemi 21 Şubat tarihinde başlıyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Bigadiç başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları!

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları ve proje detayları...

Balıkesir İvrindi başvuru Haberi

Balıkesir İvrindi başvuru

Daire fiyatlarının 111 bin 750 TL ile 157 bin 500 TL arasında değiştiği TOKİ Balıkesir İvrindi'de daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.


Ödeme planına göre 2+1 daireler için yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşin ödemelerde kalan bedelleri 180 ay, 216 ay ve 240 ay vade sağlanıyor. Projedeki 3+1 daireleri için yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinde ise kalanları 120 ay, 156 ay ve 180 ay vadelendiriliyor.


Balıkesir İvrindi TOKİ Konutları başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Balıkesir İvrindi Şubesi tarafından yürütülecek. 


TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları bugün başladı ve 13 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Projedeki başvuru bedelleri 2+1'ler 4 bin TL, 3+1'ler 6 bin TL kabul edilecek.


Satış duyurusu için