05 / 05 / 2024

balıkesir Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı açıldı mı

balıkesir Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı açıldı mı

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Balıkesir Sındırgı meydan ve otopark projesi yıl içinde tamamlanacak!

Balıkesir Sındırgı’da “Kent Meydanı” düzenlenmesi ve “Kapalı Otopark” projelerinin temelini atan Başkan Ahmet Edip Uğur, “Tüm Balıkesir’i kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Balıkesir Belediyesi 42.4 milyon TL'ye tesis yaptırıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıneylül İlçesi'nde yer alan arsa üzerine tesis yapım işini kapalı teklif usulü ile ihale edecek. İhalenin toplam bedeli 42 milyon 405 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir İli Ayvalık İlçesi'nde yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Kapalı teklif usulüyle ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 3 milyon 527 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Dinkçiler Mahallesi'nde kapalı pazaryeri temeli atıldı!

Balıkesir Belediyesi tarafından Dinkçiler Mahallesi'nde yapılacak kapalı pazaryerinin temeli törenle atıldı. Toplam 4 bin 660 metrekare kapalı alana sahip olacak pazaryerinin üzeri fiber çatıylae kaplanacak. Bir zabıta noktası ve tuvalet de bulunacak...

Balıkesir Belediyesi'nden 4 adet satılık arsa: 7 milyon 600 bin TL!

Balıkesir İli Atatürk Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsanın toplam bedeli 7 milyon 600 bin lira olarak belirlendi. Arsaların satışı kapalı teklif usulüyle 5 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Balıkesir'de yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihalesi!

T.C. Başkanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Müdürlüğü'nce eğitim ve sosyal tesis alanı yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihalesi kapalı teklif usulüyle 15 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Balıkesir'de inşaat yapım işi: 2 milyon 230 bin liraya!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: yapım karşılığı kiralama işi ihale edilecek

balıkesir Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı açıldı mı Haberi

balıkesir Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı açıldı mı

Bandırma Belediyesi Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı vatandaşın hizmetine sunuldu. Yetkililer, “Yapılan projeler eğer değer katmıyorsa bir anlam ifade etmez. Tesisimiz kentimiz için gündelik hayatın sosyal dokusuna da katkıda bulunuyor” dedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bandırma Belediyesi, Bandırma’da yapılan ‘Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı’ ile ilgili bilgi verdi. ‘Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’m hızla gelişen ve büyüyen kentin geleceğine yönelik planlanan en önemli proje olarak nitelendiren belediye yetkilileri, “Yapılan projeler eğer halkın hayatım kolaylaştırmıyor değer katmıyorsa bir anlam ifade etmez. Bandırma Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı kentimiz için sadece kolay bir alışveriş ortamı sunmuyor, gündelik hayatin sosyal dokusuna da katkıda bulunuyor” dedi.

450 ARAÇLIK OTOPARK

Bandırma Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nın Türkiye’deki bir çok belediye için örnek...