29 / 04 / 2024

Balıkesir Karasi kentsel dönüşüm

Balıkesir Karasi kentsel dönüşüm

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçeye bağlı 42 kırsal mahallede uygulayacakları 'Kırsal Dönüşüm' projesini tanıttı.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir'e 2023'e kadar 15 bin yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın daveti üzerine Balıkesir'e geldi. Kurum, Balıkesirlilere kentsel dönüşüm müjdesi verdi...

Balıkesir Altıeylül'de kentsel dönüşüm zamanı!

2020 yılının başından bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 1.Gündoğan Mahallesi, 2.Gündoğan Mahallesi, Yıldız Mahallesi ve Gaziosmanpaşa mahallelerine dönüşüm müjdesi verdi.

Balıkesir’in deprem master planı hazırlanıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Balıkesir’in deprem master planını hazırlamak için süreç başlattık. Bu kapsamda Balıkesir’in yapı stokunu inceliyor, hangi noktaların kentsel dönüşüme ya da sağlıklılaştırma çalışmalarına ihtiyacı olduğunu tespit ediyoruz" dedi...

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

Balıkesir'de Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika programı düzenlendi!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management Plus Consulting & Training işbirliğiyle ’Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’ düzenlendi.

Balıkesir kentsel dönüşüm sertifika programı başladı!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management &Training iş birliği ile 18 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı başladı.

Balıkesir'de turizm alanlarının kentsel dönüşümü konuşuldu!

Balıkesir 2. Kent Sempozyumu'nda, "Turizm Alanlarında Kentsel Koruma ve Dönüşüm" konulu bir panel düzenlendi. Paneli çok sayıda mimar, mühendis ve katılımcı takip etti.

Balıkesir sağlam zeminli bölgelere taşınacak!

‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “1. derecede deprem bölgesi olan Balıkesir, ilçeleriyle birlikte en çok kentsel dönüşüme ihtiyacı olan yer. Planlı kentleşme hamlesini gerçekleştiriyor." dedi.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm konuşuldu!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir’de gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından düzenlenen özel oturumda kentsel dönüşümün önemi ve yapılması gerekenler ele alındı.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de gerçekleşti!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Ticaret Odası'nın desteğiyle gerçekleştirildi.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül'de dönüşüm çalışmaları başladı!

Balıkesir'de yeni yerleşim alanlarını, zemini sağlam bölgelere taşıdıklarını belirten Uğur "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Karesi ve Altıeylül'de çalışmalar başladı" dedi.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası ve Çevre Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği gibi kurumların destek sağladığı“ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” Balkonuk Center’da yapıldı

Balıkesir Karasi kentsel dönüşüm Haberi

Balıkesir Karasi kentsel dönüşüm

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçeye bağlı 42 kırsal mahallede uygulayacakları 'Kırsal Dönüşüm' projesini tanıttı. 


Düzenli mahalle yapısı ve kırsal alanda yaşam standardını yükseltmek için İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası'nın görüşünü alarak 'Kırsal Dönüşüm Projesi'ni hayata geçirdiklerini kaydeden Yılmaz, vatandaşların belediye tarafından hazırlanan 12 tip proje sayesinde süre ve maliyet açısından büyük avantaj sağlayarak depreme dayanıklı olmayan evlerini kısa sürede yenileyebileceklerini bildirdi. 


MODERN KONUTLAR 


Yılmaz, "Kırsal Dönüşüm Projesi'nde yer alan Tip Proje ile vatandaşlarımız aylarca süren proje takibinden ve kurumlararası takipten kurtulacak. Kırsal mahallelerimizin topografisi, iklimi ve yaşam tarzlarına uygun 12 tip proje hazırlandı. 42 mahallemizde kırsal dönüşüm ile birlikte vatandaşlarımız modern evlerine kavuşacak" dedi. 


Yılmaz, proje ile Balıkesir'in ekonomisinde 2500 ayrı kalemde hareketlilik yaşanacağına dikkat çekti. 


Habertürk...