08 / 05 / 2024

Balıkesir Karınca Deresi köprü inşaatı

Balıkesir Karınca Deresi köprü inşaatı

Balıkesir’in Burhaniye İlçesi Karınca Deresi köprü yapımı ön germeli kirişlerin konulması ile devam ediyor. 2,15 cm genişliğinde tretuvarlı olacak olan köprü, özellikle yayalar için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 7 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir Karesi Belediyesi 104 konut ve 4 adet ticari alan inşa ettirecek! İhalesi 28 Temmuz'da!

Balıkesir İli Karesi Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir'de 21.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 21 milyon 172 bin 864 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

Balıkesir'de 26.8 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de yapım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. 

Balıkesir'de 26.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü 35 yıl süreli olarak “Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama” modeli işini 26 milyon 344 bin TL'ye ihaleye çıkardı.

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Balıkesir Büyükşehir'den 41 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi İlçesi, Paşaalanı Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir'de 8.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 8 milyon 598 bin 626 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 3 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Sakarya İlkokulu yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Sakarya İlkokulu’nun depreme karşı yenilenmesi amacıyla yıkımı yapıldı.

Balıkesir Gönen'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 548 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Balıkesir Karınca Deresi köprü inşaatı Haberi

Balıkesir Karınca Deresi köprü inşaatı

Balıkesir’in Burhaniye İlçesi Karınca Deresi köprü yapımı ön germeli kirişlerin konulması ile devam ediyor.

Senelerce Burhaniye yükünü tek başına taşıyan ve daha sonra yeni köprünün yapılmasıyla az da olsa yükü azalan köprü, her geçen gün artan nüfusa cevap verememesinden dolayı tehlike arz ettiği gerekçesiyle yıkılmıştı. Bunun üzerine yeni köprü yapımı için karar alan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal köprü yapımı için kolları sıvadı.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın göreve geldikten sonra titizlikle üzerinde durduğu konulardan biri olan eski köprünün yeniden yapılması işi, köprünün ayaklarının yapılmasının ardından ön germeli kirişlerinin konulması işleriyle devam ediyor. 2,15 cm genişliğinde tretuvarlı olacak olan köprü, özellikle yayalar için büyük bir kolaylık...