10 / 05 / 2024

Balıkesir Kocaseyit Havalimanı açıldı mı

Balıkesir Kocaseyit Havalimanı açıldı mı

Balıkesir’de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirilen törenle Balıkesir’de, 2 milyar 645 milyon lira yatırım bedelli, kamu ve özel sektöre ait 38 kalem eser ve hizmetin açılışını yaptı.

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşuyor!

Balıkesir’in Havran ilçesi Kocaseyit Mahallesinde yetersiz gelen okul binası yanına 8 derslikli yeni okul binası yapımına yakında başlanıyor. Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşmuş olacak. 

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kavşak çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatı tamamlandı.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

Balıkesir Yeni Havalimanı 2018'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yeni havalimanının müjdesini verdi. Uğur, Balıkesir Yeni Havalimanı'nın 2018'de açılacağını söyledi.

İşte Balıkesir'in yeni havalimanı!

Balıkesir merkeze yapılacak olan Merkez Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın yapımı 2016 yatırım planına alındı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur müjdeli haberi Ankara'dan verdi...

Balıkesir'e raylı sistem ve havalimanı terminali müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ile Balıkesir için hazırladığı projeleri ve Bakanlık ile işbirliği imkanlarını müzakere etti.

Balıkesir Kocaseyit Havalimanı Terminali açıldı!

Balıkesir’de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirilen törenle Balıkesir’de, 2 milyar 645 milyon lira yatırım bedelli, kamu ve özel sektöre ait 38 kalem eser ve hizmetin açılışını yaptı.

Balıkesir'de hedef 3.5 milyon turist!

Edremit Koca Seyit Havalimanı ile Almanya'nın Düsseldorf kenti arasında karşılıklı doğrudan uçak seferleri başladı. Geçen yıl 3 milyona yakın turistin Balıkesir'i tercih ettiğini belirtirken, beklentilerin bu yıl 3.5 milyona yükseldiği belirtildi...

Balıkesir'de inşaat yapım işi: 2 milyon 230 bin liraya!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: yapım karşılığı kiralama işi ihale edilecek

TOKİ Balıkesir Gömeç Evleri'nde başvuru dönemi başladı!

TOKİ Balıkesir Gömeç Toplu Konut Projesi kapsamındaki 3 adet konut için başvurular başladı...

Balıkesir'de en çok talebi sosyal konutlar görüyor!

Balıkesir, Marmara bölgesinde tarım ve hayvancılık sektörüne bağlı olarak gelişmekte olan bir ilimiz. Nüfusu üç milyonu geçen Balıkesir, mecliste son yapılan düzenleme ile büyükşehir kapsamına alındı

Balıkesir Kocaseyit Havalimanı açıldı mı Haberi

Balıkesir Kocaseyit Havalimanı açıldı mı


Balıkesir’de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirilen törenle Balıkesir’de, 2 milyar 645 milyon lira yatırım bedelli, kamu ve özel sektöre ait 38 kalem eser ve hizmetin açılışını yaptı. Bu kapsamda; Balıkesir Kocaseyit Havalimanı yeni terminal binasının açılışı da Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından gerçekleştirildi.

Açılış töreninde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Feridun Bilgin, Genel Müdürümüz Sayın Serdar Hüseyin Yıldırım ve diğer üst düzey yöneticiler de hazır bulundu.

23.000 m2 toplam alana inşa edilen yeni bir terminal binası, zemin ve kısmi olarak düzenlenmiş birinci ve ikinci kattan ve toplam 7 bloktan oluşuyor. 

Yıllık 3 milyon yolcu kapasitesine sahip bulunan yeni terminal binasının diğer bazı özellikleri şöyle:

İç hat giden Yolcu                      ...