05 / 05 / 2024

Balıkesir körfez projeleri

Balıkesir körfez projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezine, ‘Sürdürülebilir Şehirler’ projesi kapsamında İller Bankası ve Dünya Bankası desteği ile toplamda yaklaşık 150 milyon TL tutarında yatırım yapacak.

Balıkesir Körfez'deki proje yatırımlarına 150 milyonluk destek!

Başkan Uğur, Dünya Bankası'ndan Clemence Vidal De la Blache ile Soraya Goga ve İlbank A.Ş. yatırım uzmanlarını kabul etti.

Balıkesir'e 150 milyon liralık yatırım!

Dünya Bankası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin körfez bölgesinde yapacağı su arıtma ve kanalizasyon şebekeleriyle ilgili 150 milyon liralık projesine 125 milyon lira destek sağlayacak. Proje yıl içinde hayata geçirilecek...

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi'ndeki imar itirazları kabul edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında yapıldı.

Balıkesir Küçüksan Sanayi Sitesi imar planı değişmeyecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi imar planına itiraz!

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve çeşitli meslek örgütlerine ait oda başkanları 1/5000'lik şehir planına itiraz ettiklerini açıkladı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi özel proje alanı ilan edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/5000 ölçekli revizyon-ilave nazım imar planında Küçük Sanayi Sitesi’nin Stratejik Merkez Özel Proje Alanı olarak belirlendiği açıklandı. Küçük Sanayi Sitesi esnafı düzenlemeyi eleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir'in 2017 bütçesi 750 milyon TL!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur Başkanlığı’nda yapıldı. Meclis üyelerine Büyükşehir çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Uğur, Belediyenin 2017 yılı tahmini bütçesinin 750 milyon lira olduğunu söyledi.

Balıkesir körfez projeleri Haberi

Balıkesir körfez projeleri

Dünya Bankası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin körfez bölgesinde yapacağı su arıtma ve kanalizasyon şebekeleriyle ilgili projesine 125 milyon TL destek sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Büyükşehir Belediyesi olarak temiz, yaşanabilir, sağlıklı bir Balıkesir için çalışıyoruz” dedi.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Dünya Bankası Kentsel Gelişim Proje Yöneticisi Clemence Vidal De la Blache ile Dünya Bankası Kıdemli Kent Uzmanı Soraya Goga, İlbank A.Ş. Yatırım Uzmanlarını makamında kabul etti. Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen ‘Sürdürülebilir Şehirler’ projesi kapsamında Ayvalık, Edremit, Akçay, Altınoluk arıtma su ve kanalizasyon şebekeleri için Dünya Bankası’ndan 125 milyon TL destek alacaklarını bildirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezine, İller Bankası ve Dünya Bankası desteği ile toplamda yaklaşık 150 milyon TL tutarında yatırım yapacak. Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında...