06 / 05 / 2024

Balıkesir körfezleri

Balıkesir körfezleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir 'i her şeyiyle bir marka kent yapmanın çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Balıkesir'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Burhaniye İlçesi, Çayiçi mevkiinde yer alan arsa 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 6 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Balıkesir Belediyesi'nden 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa toplamda 90 milyon 240 bin TL bedel ile satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller; Karesi ve Altıeylül ilçelerinde yer alıyor. 

Balıkesir Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül İlçesi'nde bir, Karesi İlçesi'nde üç olmak üzere toplamda 4 arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Balıkesir Karesi'de 59 milyon TL'ye satılık 2 arsa! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir  Karesi İlçesi Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan 2 arsa toplam muhammen bedeli 59 milyon 665 bin TL olarak satışa çıkarıldı..  

Balıkesir Büyükşehir'den 4.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi'ne bağlı 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak..

Balıkesir Altıeylül'de 60.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ilçesindeki 2 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Balıkesir’in en büyük konut projesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK)'un Nisan ayında temellerini attığı inşasına başladığı bin 334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Sergi Salonu'nda yapıldı.

Balıkesir körfezleri Haberi

Balıkesir körfezleri

Balıkesir'in dünyaya açılan yeni ekranı TV 100 Televizyon kanalına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Pelin Özsavcı'nın hazırlayıp sunduğu, "Pusula" isimli programda hem ülke hem Balıkesir gündemi ve projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2 saati aşkın bir süre yayında kalan Başkan Uğur'a televizyon kanalı tarafından önceden hazırlanmış görüntüler ite hoş sürprizler yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye ve Balıkesir'de hayal dahi edilemeyecek birçok hizmet ve yatırımın AK Parti iktidarı ile gerçekleştiğini, bunun son 12 yıla bakıldığında açık bir şekilde görüleceğini kaydetti. 



Balıkesir'in, limanları, havaalanı, bölünmüş yolları, sağlıktaki yatırımlar vs. kimsenin hayal edemeyeceği yatırımlar aldığını hatırlatan uğur, ilçelerin modern donanımlı 5 yıldızlı otel konforunda hastanelere kavuştuğunu, Balıkesir'de ise Bin yataklı şehir hastanesi inşaatının çok hızlı şekilde devam...