29 / 04 / 2024

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok

Tüzel kişiliği kaldırılan köylerden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne geçen taşınmazlar mesliste konu oldu. Konu ile ilgili olarak Balıkesir Milletvekili İsmail Ok soru önergesi hazırladı..

Kaçak elektrik kullanımı mecliste konu oldu!

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, kaçak elektrik kullanımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Ok, sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Bandırma Belediyesine geçen tapular mecliste konu oldu!

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine geçen tapuları meclis gündemine taşıdı. Ok sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Balıkesir Susurluk’a TOKİ müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk’un beklediği toplu konut müjdesini verdi. Projede ihale Haziran'ın 18'inde, kura 29 Haziran'da gerçekleşecek.

Balıkesir Edremit’e yurt müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Canbey, Edremit'e 250 kişilik yurt yapılacağının müjdesini verdi.

Balıkesir'de kırsal kesimlerdeki eski okul binalarının akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisini meclis gündemine taşıdı...

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler TBMM gündeminde!

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler ile denetlenmeyen ve güvenli olmayan binalar TBMM gündemine taşındı. CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balıkesir'de TOKİ'den OSB'ye uzanacak banliyö hattı açılacak!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve muhtarlar, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'u ziyaret etti. Uğur, projeleri ve yatırımları anlattı.

Balıkesir Reşitbey barajının yarattığı sorunlar mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Tahtacı Mahallesi'nin Reşitbey barajı projesinden etkilenmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Balıkesir'in imar sorunu mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ilin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı. Havutça, bölgedeki imar planıyla ilgili sorunları anlattı.

Balıkesir'deki Paşalimanı Adası'nın 5 sorunu mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Paşalimanı Adası'nın sağlık, eğitim, ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balıkesir Bigadiç'in yol ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi..

Kale Grubu'ndan Balıkesir OSB'ye fabrika!

Osmangazi Köprüsü'nün tamamlanmasıyla Balıkesir'in yatırımda daha büyük ilgi görmeye başladığını dile getiren Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Kale Grubu'nun yatırımlarını Balıkesir'e taşıma kararı aldığını söyledi.

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok Haberi

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok


Tüzel kişiliği kaldırılan köylerden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne geçen taşınmazlar mesliste konu oldu. Konu ile ilgili olarak Balıkesir Milletvekili İsmail Ok soru önergesi hazırladı.


Ok, sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu. "Büyükşehir yasasının kabulü ile köy tüzel kişilikleri ortadan kalkmış ve köy tüzel kişiliklerine ait arazi ve arsalar Büyükşehir Belediyeleri ve ilçe belediyelere geçmiştir" diyerek sorularını sordu;


1- Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Balıkesir Büyükşehir Belediyesine kaç adet taşınmaz geçmiştir, kaçı satılmıştır?


2- Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Edremit Belediyesine kaç adet taşınmaz geçmiştir, kaçı satılmıştır?


3- Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine kaç adet taşınmaz geçmiştir, kaçı satılmıştır?


4- Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Karesi Belediyesine kaç adet taşınmaz geçmiştir, kaçı satılmıştır?


5- Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Altıneylül Belediyesine kaç adet taşınmaz...