06 / 05 / 2024

Balıkesir Bigadiç'in yol ihtiyacı mecliste konu oldu!

Balıkesir Bigadiç'in yol ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi..



Balıkesir Bigadiç in yol ihtiyacı mecliste konu oldu!


CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi.


Meclis toplantısında konulaşan Akın "AKP bir türlü ayrımcılıktan vazgeçmiyor. Halkın her kesiminin verdiği vergilerle hizmet üretenler hizmet verirken eşit davranmak zorundadırlar. Kamu yöneticilerinin keyfî davranmak gibi bir hakkı yoktur. Bigadiç ilçemizin Akyar Mahallesi de ayrımcılığa uğrayan kırsal mahallelerimizden biri." dedi.


Mahallenin 5 bin metrekare taş yol ihtiyacı ve altyapı sorunları olduğunu söyleyen Akın "Sırf "AKP'ye oy çıkmıyor." diye yatırım yapılmıyor. Çok küçük küçük göstermelik birkaç yüz metre taş yol yapılarak iş geçiştiriliyor. Akyar Muhtarı tam 22 kez belediyeye müracaat ediyor ama bir türlü neticeye ulaşamıyor. 


AKP'li yerel yöneticilere sesleniyorum: Bu ülke kutuplaştırmadan çok çekti, çekmeye de devam ediyor. Bu kutuplaştırmayı derinleştirmek, hizmet verirken ayrımcı davranmak size de ülkemize de hiçbir şey kazandırmaz. Tüm mahallerimiz için sizden eşit hizmet bekliyoruz." dedi.





Geri Dön