19 / 05 / 2024

Balıkesir Bigadiç altyapı sorunları

Balıkesir Bigadiç altyapı sorunları

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi..

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi! 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi. Bigadiç'te inşa edilecek tam 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

TOKİ Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu! 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu. Çavuş Mahallesi'nde inşa edilecek 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 160 yeni konutu sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Balıkesir 2023 projesi, Bigadiç ilçesinde inşa edilecek. Projede 160 konut yer alacak.

TOKİ’den Balıkesir Bigadiç’e 346 konut!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 adetlik konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Balıkesir Bigadiç projesiyle 346 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 konutluk yeni proje inşa edecek.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021!

TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021 ne zaman gerçekleştirilecek? İşte TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021 tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Bigadiç başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Balıkesir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Bigadiç altyapı sorunları Haberi

Balıkesir Bigadiç altyapı sorunları



CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi.


Meclis toplantısında konulaşan Akın "AKP bir türlü ayrımcılıktan vazgeçmiyor. Halkın her kesiminin verdiği vergilerle hizmet üretenler hizmet verirken eşit davranmak zorundadırlar. Kamu yöneticilerinin keyfî davranmak gibi bir hakkı yoktur. Bigadiç ilçemizin Akyar Mahallesi de ayrımcılığa uğrayan kırsal mahallelerimizden biri." dedi.


Mahallenin 5 bin metrekare taş yol ihtiyacı ve altyapı sorunları olduğunu söyleyen Akın "Sırf "AKP'ye oy çıkmıyor." diye yatırım yapılmıyor. Çok küçük küçük göstermelik birkaç yüz metre taş yol yapılarak iş geçiştiriliyor. Akyar Muhtarı tam 22 kez belediyeye müracaat ediyor ama bir türlü neticeye ulaşamıyor. 


AKP'li yerel yöneticilere sesleniyorum: Bu ülke kutuplaştırmadan çok çekti, çekmeye de devam ediyor. Bu kutuplaştırmayı derinleştirmek, hizmet verirken ayrımcı davranmak size...