06 / 05 / 2024

balıkesir osb yabancı yatırımcı

balıkesir osb yabancı yatırımcı

Balıkesir Sanayi Odası'nın 2 Mayıs 2013 tarihinde düzenlediği seçimde yönetim kurulu başkanlığına seçilen İsmail Uğur, son dönemde Balıkesir'in yerli ve yabancı yatırımcının gözde kentleri arasında yer aldığını belirtti.

Fahri Ermişler: Balıkesir'e yabancı yatırımcı gelmesi için çalışıyoruz!

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, yabancı yatırımcıların Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi 'ne yatırım yapmaları için çalıştıklarını ve Sanayi Odası 'yla işbirliği içinde olduklarını söyledi.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Tatlıpınar RES-TM Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırımcıların yeni gözdesi Balıkesir!

Tarımı, sanayisi, turizmi ve ulaşım ağındaki önemli kavşak noktalarıyla yatırımcıların gözü Balıkesir’de. Sadece yerli firmalar değil yabancılar da yatırım için burayı tercih ediyor. 

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Balıkesir OSB ile İŞBİR arasında arsa sözleşmesi imzalandı!

TSKGV iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir OSB arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Dursunbey OSB imar planı onaylandı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Balıkesir Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi imar planını onayladı. 969 dönümlük alan Dursunbey OSB'ye devredildi.

Balıkesir'de TOKİ'den OSB'ye uzanacak banliyö hattı açılacak!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve muhtarlar, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'u ziyaret etti. Uğur, projeleri ve yatırımları anlattı.

Balıkesir Dursunbey OSB'ye 18 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi tarafından çalışmaların tamamlandığı Aşağı Sanayi bölgesinde keresteci esnafları onuruna akşam yemeği verildi. Yatırımlardan bahsedildi.

Balıkesir ve Ordu'daki OSB'ler 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Son dönemde Balıkesir ve Ordu'da kurulan OSB'ler, yaklaşık 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacak" dedi.

Alimar Jeneratör yeni fabrikasını Balıkesir OSB'de açtı!

Alimar Jeneratör'ün Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern fabrikasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı törenle yapıldı.

Balıkesir Dursunbey OSB için ilk adım atıldı!

Balıkesir’in Dursunbey ilçesine yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için Kuruluş Protokolü imzalandı.

balıkesir osb yabancı yatırımcı Haberi

balıkesir osb yabancı yatırımcı


Balıkesir Sanayi Odası, kente yerli ve yabancı yatırımcı çekmek için kolları sıvadı. Çinli yatırımcı Texhong'un yatırıma başladığı Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ne gelmeleri için Harput Holding ve Eczacıbaşı yetkilileri ile gorusmelerini sürdüren oda yetkilileri, dünya ülkelerinin büyükelçilikleri ile de temaslarını sıklaştırdı. Kasım ayı sonunda Balıkesir Sanayi Odası'ndan bir heyet Almanya Sanayi ve Ticaret Odası'nın davetlisi olarak Balıkesir'i tanıtmak için bu ülkeye gidecek. 


Balıkesir Sanayi Odası'nın 2 Mayıs 2013 tarihinde düzenlediği seçimde yönetim kurulu başkanlığına seçilen İsmail Uğur, yerli, yabancı tüm yatırımcıları Balıkesir'e yatırıma davet ettiklerini belirterek, "İstanbul, Bursa, İzmir ve Gebze sanayiye doymuş durumda. Son dönemde Marmara Bölgesi'nde yatırım yapılabilecek en avantajlı şehir durumundayız. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde şu anda metrekare fiyatı 46 TL lirası peşin 52 TL'ye 1 yıl vadeli...