19 / 05 / 2024

balıkesir projeleri bütçesi

balıkesir projeleri bütçesi

MIPIM'e Türkiye'den katılan belediye ve inşaat şirketlerine yabancıların yoğun ilgisi vardı.Uğur: Bandırma'da düşündüğümüz liman ve sanayi ile ilgili Hollandalı bir şirketin yetkilileri 'Buraya 15 milyar dolar yatırım yapmaya hazırız' diyorlar" dedi.

Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL!

Bu sene toplamda 350 bin konutun dönüştürüleceği Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL oldu. İşte dev dönüşümle ilgili detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Son dakika! 2023 yılı ek bütçesi kabul oldu!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından onaylanan bir kararla, 2023 yılı ek bütçesi kabul edildi.

İBB'nin 2022 bütçesi 43.6 milyar TL!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), 43 milyar 650 milyon liralık 2022 yılı bütçesi, oy çokluğu ile kabul edildi.

TBMM 2022 yılı bütçesi belli oldu!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'nın 2022 bütçesini sundu. 2022 bütçesi 2 milyar 198 milyon TL olarak Komisyona sunuldu

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmada'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

balıkesir projeleri bütçesi Haberi

balıkesir projeleri bütçesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur: Bandırma'da düşündüğümüz liman ve sanayi ile ilgili Hollandalı bir şirketin yetkilileri 'Buraya 15 milyar dolar yatırım yapmaya hazırız' diyorlar. Yabancı yatırımcıda algımızın kötü olduğuna dair bir şey yok."


Kaygıları yok


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz: Ünye Limanı ile ilgili Roterdam merkezli bir firmayla görüştük. Çikolata Park ile ilgili daha önce görüştüğümüz şirketler ve otellerle ilgili Hilton ve Shereton'ın yöneticileriyle masaya oturduk. Özellikle son dönemde Türkiye'de estirilmeye çalışılan terör hadiseleriyle ilgili bahsedildiği gibi yatırımcıların hiçbir endişesi veya kaygısı yok. Bize 'Yatırım yapalım, ilinize gelelim, destek olalım, bize yer gösterin' diye ciddi bir talep var. 


Bursa sağlıkta hedef büyütüyor


Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar: Tarımda, sanayide, endüstride geldiğimiz seviyeyi sağlık turizmine de taşımak istiyoruz....