02 / 07 / 2024

Balıkesir Sındırga Belediye binası

Balıkesir Sındırga Belediye binası

Sındırgı Belediyesi hizmet binasını 3 milyon liralık yatırımla yeniden inşa etmek için proje hazırladı. Ancak çatıdaki yavru leylekler uçuncaya kadar çalışma durduruldu.

Balıkesir Emlak Konutları'nda yarısı peşin kalanı 2 yıl ödemesiz! Emlak Konut kampanya fiyatları 2024!

Balıkesir Emlak Konutları'ndan ev alacaklara yarısı peşin 2 sene ödemesiz ve 1.29 faizle 72 ay taksit imkanı sunuluyor. İşte Balıkesir Emlak Konutları ile ilgili merak edilenler...

Balıkesir'de 3 taksitle konut imarlı arsa: 73.5 milyon TL'ye!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Bandırma'da arazi fırsatı! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Ömerli Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Uygun fiyata arsa fırsatı Balıkesir'de! Hemen bu tabloya bakın!

Balıkesir Sındırğı Belediyesi Cüneyt Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsanın satış ihalesini yayımladı.

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

Balıkesir Sındırga Belediye binası Haberi

Balıkesir Sındırga Belediye binası

54 yıllık hizmet binasını 3 milyon liralık yatırımla yenilemek isteyen belediye boşaltılan binanın çatısındaki yavru leylekleri görünce çalışmayı durdurdu. Belediye ekipleri tarafından her gün kontrol edilen yavru leylekler, güvenlikleri açısından başka yuvaya nakledilmedi. 


PROJEDE VAR 

Belediye binasını şu an yıkmadıklarını ve çatıdaki yavru leyleklerin uçmayı öğrenmesini beklediklerini ifade eden Başkan Ekrem Yavaş, "Eski belediye binamızı yıkamıyoruz daha doğrusu yıkmıyoruz. 

Bundaki gerekçemiz de leylek yavruları oldu. Bunların uçma zamanı kadar belli bir süre var. 

Onun için binanın hafriyatı ile ilgili çalışmayı leyleklerin sağlıklı bir şekilde başka Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem yeceğiz, yeni binamızın çatısında bir yuvaya geçici olarak geçmesini sağladıktan sonra yapacağız. Yeni Belediye binamızda da leyleklerimizi misafir etme arzusundayız. Bizler insanların geçmişte olan hatıraları bulunduğu için tabiata saygı gereği leyleğin burada bulunmasını sağladık....