09 / 05 / 2024

Balıkesir Sıngırlı toki

Balıkesir Sıngırlı toki

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 21,8 milyon TL ye İhalesi yapılan 50 yataklı hastane binasında inşaat çalışmaları sona erdi. 

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih açıklandı! Tam 458 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Karesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede toplam 458 konut yer alacak.

TOKİ'den Balıkesir’e 142 konutluk müjde!

Yeni yatırımlar için hazırlıklarını tamamlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Projesi’nin ihalesini 9 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 7 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Uygun fiyata arsa fırsatı Balıkesir'de! Hemen bu tabloya bakın!

Balıkesir Sındırğı Belediyesi Cüneyt Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsanın satış ihalesini yayımladı.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için düğmeye bastı! Balıkesir'e yüzlerce ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir projesi için tarihi açıkladı. İşte TOKİ'nin Balıkesir projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ şimdi de Balıkesir projesi için start verdi! Balıkesir'in o ilçesine tam 625 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir projesi için start verdi. İşte TOKİ'nin Balıkesir projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Balıkesir Sıngırlı toki Haberi

Balıkesir Sıngırlı toki

3500 metrekarelik alanda yeni hastane binası toplam 12.332 metrekarelik alanda hizmet verecek. 500 gün içerisinde tamamlanacak hastane binası doktor sorununu da ortadan kaldıracak.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş konu ile ilgili açıklamalarda bulunurken Sındırgı’nın sağlık alanında altın çağı yaşayacağını dile getirdi. Ekrem Yavaş açıklamasında şunları dile getirdi; “ 2004 yılına kadar ilçemizdeki sağlık ocakları kiralık binalarda hizmet vermekteydi. Önceki hizmet dönemimizde iki yeni Sağlık Ocağı binasını ilçemize kazandırmış, Devlet hastanemizi hayırsever vatandaşımız işbirliği ile daha iyi bir konuma getirmiştik. Ambulansların ilçemize kazandırılarak hizmet vermesini sağladık. Sağlık alanında da ilçemiz altın çağını yaşayacak. Tam teşekküllü devlet hastanemizin yapımı için çalışmalar da başladı. TOKİ yanına yapılacak olan 22.680 metrekare arazi içerisinde 12.332 metrekare kapalı kullanım alanına sahip 40 yatak kapasiteli (artırılabilir) yeni...