02 / 05 / 2024

Balıkesir Teknokent temel atma töreni

Balıkesir Teknokent temel atma töreni

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de Teknokent ve S.S Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin temelini attı.

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

Balıkesir Teknokent açılışa hazır!

Yüksek teknoloji ürünlerin yerli imkanlarla üretilmesi ve Ar-Ge çalışmaları için inşaatına geçen sene başlanan "Balıkesir Teknokent", ekim ayında faaliyete geçecek.

Balıkesir Teknokent binası Haziran 2019'da tamamlanacak!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Teknokent binasının inşaatını Haziran 2019'da tamamlayacak.

Balıkesir Teknokent'in temeli atıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de Teknokent ve S.S Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin temelini attı.

Balıkesir Teknokent'in temeli Nisan'da atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, önceki gün Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu, Başkan Kafaoğlu projelerle ilgili de destek istedi. 

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yel Değirmeni Sosyal Tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Balıkesir Hilton Oteli'nin temeli atıldı!

Balıkesir’in ilk 5 yıldızlı otelinin temel atma töreni gerçekleşti. Temeli hafta sonu Balıkesir’e gelen Başbakan Binali Yıldırım attı.

Balıkesir Sındırgı'ya 16 milyonluk yatırımın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı'da BASKİ'nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki İçme Suyu, Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törene katıldı.

Balıkesir İvrindi'ye 5.3 milyon liraya yeni içme suyu inşaatı!

BASKİ'nin yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. İvrindi İçme Suyu İletim Hatları ve Depo İnşaatları Temel Atma Töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla yapıldı.

Balıkesir'de 22.4 milyon TL'lik yatırımın temeli bugün atılacak!

Balıkesir Havran Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesisi ile Burhaniye Taylıeli Amfi Tiyatro ve Rekreasyon Alanı inşaatları temel atma törenleri bugün düzenlenecek.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı açıldı!

Balıkesir’i ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 543 milyon TL değerindeki tesislerin temel atma ve açılış programına katıldı.

Balıkesir Teknokent temel atma töreni Haberi

Balıkesir Teknokent temel atma töreni

Balıkesir Büyükşhehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de Teknokent ve S.S Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin temel atma törenine katılım gösterdi.

İlk olarak Balıkesir Üniversitesi Kampusu içerisinde 11 bin 908 metrekare alan üzerinde 9 bin 771 metrekare alana inşa edilecek olan Teknokent temelini atan Bakan Özlü, “Teknokent açığı kapanırsa, ne dış ticaret ne de cari açık kalır” diye konuştu.

Teknokentin temel atma törenine Bakan Özlü’nün yanı sıra; Vali Ersin Yazıcı, BAUN Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, oda başkanları ve il müdürleri katılım gösterdi.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Teknokent Genel Müdürü Mesut Eray,  “Türkiye nüfusunun yarıdan fazlasının bulunduğu ve üretimin yoğun olduğu bir...