19 / 05 / 2024

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler

Fahri Ermişler, “Marka kent olmak için uzun soluklu planlama ve uygulama ile istenen sonuçlara ulaşılabileceğini söylemek gerek. Biz bunun farkındayız ve bunun planlamasını yapıyoruz” dedi.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

TOKİ Balıkesir projesi için düğmeye bastı! Balıkesir'e 625 ucuz konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir ilinde 625 adet yeni konut inşa edecek. Balıkesirlilerin yüzünü güldüren projede konutların yanı sıra 2 adet ticaret merkezi de yer alacak.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Balıkesir 762 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 762 yeni konut!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Karesi 548 konut ihalesi yarın!

Balıkesir Karesi 1. etap 548 adet konut , 1 adet 10 dükkanlı ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek" diye konuştu...

Balıkesir'de imar planları depreme yönelik hazırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir'in deprem tehlikesi İstanbul'dan daha yüksek" dedi...

Balıkesir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası işbirliğiyle imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Balıkesir'de 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve Yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait arsa vasfındaki taşınmaz 14 milyon 338 bin 666 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Balıkesir 625 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli Manyas İlçesi Kızık Mahallesi 625 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler Haberi

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler

Dünyada marka olmuş şehirlerden örnekler veren Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, “Marka kent olmak bir-iki projeyle ve birkaç yılda başarılacak bir şey değil. Öncelikle marka kent olmak isteyen her kent kendine en az on yıllık bir yol haritası koymak zorunda. Bunun farkındayız ve yol haritamız hazır” dedi.


Balıkesir ’in turizm ve yabancı yatırımlarla marka kent olma yolunda önemli adımlar attığına dikkat çeken Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, “Marka kent olmak için uzun soluklu planlama ve uygulama ile istenen sonuçlara ulaşılabileceğini söylemek gerek. Biz bunun farkındayız ve bunun planlamasını yapıyoruz” dedi.


ŞEHİRLER DEĞİŞEBİLİYOR


New York, Dubai ve Paris gibi örneklerden yola çıkarak çalışmalar hazırlandığını belirten Fahri Ermişler, şöyle konuştu: “Bu şehirler marka kent olmayı başararak isimlerini dünyaya duyurdular. Ülkemizde ise günümüz...