09 / 05 / 2024

balıkesir üniversitesi güneş ve rüzgar enerjisi

balıkesir üniversitesi güneş ve rüzgar enerjisi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) tarafından hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın desteklediği "Güneşten ve Rüzgârdan Aldığımız Güçle Gençlerle Yeşil Geleceğe" adlı projenin çalışmaları devam ediyor....

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Manyas’ta arsa fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in gözde ilçelerinden Manyas, sakin hayat sevenlerin tercih ettiği yer olması nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. Taleplerin artması nedeniyle bölgede arsa ve ev fiyatları hızla artıyor.

Balıkesir Üniversitesi işletmecilerinden 3 ay boyunca kira almayacak!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyet gösteren ticari işletmecilerden 3 ay boyunca kira almayacağını açıkladı.

Balıkesir’e doğal sit alanı müjdesi!

Balıkesir Üniversitesi’nin akademisyenleri, bölgede bulunan potansiyel doğal sit alanlarını açıkladı. Bu kapsamda Balıkesir’de yer alan 5 mevki, doğal sit alanı ilan edilecek.

Balıkesir'de günlük kiralık evlere ceza yağdı!

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Balıkesir'de günlük ve saatlik kiralanan evleri denetledi. Denetimler sırasında kaçak olan 12 konaklama yerine para cezası kesildi. 

Balıkesir Edremit'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 8 Ağustos'ta!

Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'ndeki taşınmaz üzerinde yaklaşık yüzde 70 oranında bitmiş bulunan turizm tesisi inşaatının tamamlanması ve kiraya verilmesi işi ihale ediliyor...

balıkesir üniversitesi güneş ve rüzgar enerjisi Haberi

balıkesir üniversitesi güneş ve rüzgar enerjisi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) tarafından hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın desteklediği "Güneşten ve Rüzgârdan Aldığımız Güçle Gençlerle Yeşil Geleceğe" adlı projenin çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında alternatif enerji üretim metotlarından örneklerin sergilendiği yenilenebilir enerji parkuru kuruldu. Öğrencilere yenilenebilir enerji kaynaklarıyla temiz, güvenli ve sürdürülebilir enerji üretiminin küresel boyuttaki önemi hakkında eğitimlerin verildiği Yenilenebilir Enerji Laboratuvarı (YEL)'nda çalışmalar devam ediyor.


BAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bedri Yüksel'in koordinatörlüğünde, Araştırma Görevlisi Melike Sultan Karasu Aşnaz ve yüksek lisans öğrencisi Kaan Selimbeyoğlu'nun yürütücülüğündeki proje kapsamında, şimdiye kadar Aktif Yaşam Topluluğu ile birlikte 4. Mühendislik Kariyer Günleri düzenlenerek 500 öğrenciye sertifika verildi. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'nden akademisyen ve öğrencilere uzman eğiticiler tarafından, Endüstri Mühendisliği laboratuvarında MATLAB, Simulink, SimMechanics ve veri işleme konuları anlatıldı. Akademisyen ve...