25 / 07 / 2024

balıkesirde protokol imzası

balıkesirde protokol imzası

Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında 'Balıkesir İli Zemin Sınıflama ve Sismik Tehlike Değerlendirme Projesi' ve 'Balıkesir Bilim Merkezi'nin protokolleri imzalandı.

Balıkesir Sakarya İlkokulu yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Sakarya İlkokulu’nun depreme karşı yenilenmesi amacıyla yıkımı yapıldı.

İBB Kanal İstanbul protokolünden neden çekildi?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinden çekilme sebeplerinin idari bir sorun olduğunu, olmayan bir yetkiyle protokol imzası atıldığını söyledi. 

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Şişecam'dan Balıkesir'de 400 milyon TL'lik yatırım!

Şişecam Topluluğu ile Balıkesir Sanayi Odası arasındaki protokol kapsamında gelecek yıl üretime başlaması hedeflenen cam elyaf üretim tesisi için imzalar atıldı.

Balıkesir Dursunbey OSB için ilk adım atıldı!

Balıkesir’in Dursunbey ilçesine yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için Kuruluş Protokolü imzalandı.

Balçova Sağlıklı Yaşam Sosyal Rehabilitasyon Destek Merkezi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sağlıklı Kalite Derneği (SAĞKAL) - Umut Atölyesi’yle protokol imzalayarak ‘Balçova Sağlıklı Yaşam Sosyal Rehabilitasyon Destek Merkezi’ni hayata geçirdi.

Girne Amerikan Üniversitesi Balıkesir kampüsü için protokol imzaladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile bir araya gelen Girne Amerikan Üniversitesi, Susurluk ilçesine kurulacak üniversite için protokol imzaladı.

Balıkesir 10 Burda nerede?

Türkiye'de toplam 4 adet alışveriş merkezi bulunan Esas Gayrimenkul yeni yatırımını Balıkesir'de hayata geçiriyor. Peki Esas Gayrimenkul imzası taşıyacak olan Balıkesir 10 Burda nerede?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit'teki 74 bin metrekarelik sahil bölgelerini kiraladı!

Edremit'in önemli turizm beldeleri Akçay, Güre ve Altınoluk'un sahil bölgelerindeki güvenlik, temizlik, bakım ve kontrollerin yapılması maksadıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Kaymakamlığı arasında protokol imzalandı.

Balıkesir Q Ege Konutları'nda fiyatlar 379 bin TL'den başlıyor!

Botam Yapı Grubu imzasıyla yükselen proje Balıkesir İl'i, Ayvalık İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Balıkesir Q Ege Konutları'nda fiyatlar 379 bin TL'den başlıyor.

Balıkesir Özdemir Country'de 1+0'lar 80 bin TL'ye!

Özdemir Country projesi Özdemir İnşaat imzasıyla Balıkesir Akçay'da inşa ediliyor. Daire büyüklüklerinin 31,74 ile 189,72 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje 8 bloktan meydana geliyor.

Balıkesir'e robotik-akıllı otopark inşa edilecek!

Balıkesir ve Türkiye’de birçok büyük projeyle ilklerin altına imzasını atan Başkan Uğur, ulaşımı rahatlatacak ve kent içindeki otopark kapasitesini arttıracak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark sistemi için ilk adımı attı.

balıkesirde protokol imzası Haberi

balıkesirde protokol imzası

Bilim Merkezi protokolünü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile TÜBİTAK MAM Başkanı Doç. Dr. Bahadır Tunaboylu imzaladı. Başkan Uğur, "Bu çalışmaları Balıkesir'i, imarıyla, sanayisiyle, yerleşim alanlarıyla doğru planlayalım diye yapıyoruz" şeklinde konuştu. TÜBİTAK MAM (Marmara Araştırma Merkezi) Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Başuzmanı Doç. Dr. Ekrem Zor, Balıkesir ili Zemin Sınıflama ve Sismik Tehlike Değerlendirme Projesi'nde asıl amacın deprem güvenliği yerleşim ve deprem zararlarının azaltılması olduğunu söyledi. TÜBİTAK MAM Bilim Toplum Daire Başkanı Prof. Dr. Ahmet Doğru ise; Bursa, Kocaeli, Konya, Kayseri, Elazığ'dan sonra Türkiye'deki 6. projelerinin Balıkesir olacağını, bundan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Ahmet Doğru, Balıkesir Bilim Merkezi iç tefrişatı ve sergiler için tahmini 20 milyon TL tahmini bütçe hesapladıklarını...