21 / 05 / 2024

Balıkesirde ulaşım

Balıkesirde ulaşım

Marmara ve Ege denizlerine kıyısı olan il ulaştırma açısından stratejik bir konumda bulunuyor. İzmit Körfezi’nin köprüyle geçişi, yeni yollar ve hızlı trenin Balıkesir’in bu konumunu daha da güçlendirmesi bekleniyor...

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Torkam E5 ulaşım!

Torkam E5 projesinde satışlar başladı. Projede fiyatlar 395 bin TL'den balıyor. "Güçlü konum, sağlam yatırım" sloganıyla tanıtılan proje karma konseptte tasarlandı. Peki Torkam E5 nerede? İşte Torkam E5 ulaşım bilgileri...

Yeni Karesi Balıkesir Konutları ulaşım!

Yeni Karesi Balıkesir Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Balıkesir Belediyesi'ne 3,5 kilometre mesafede ve Edremit çevreyolu üzerinde bulunuyor. Proje 2 bin 400 adet daireden meydana geliyor.

Marmara Adası'na ulaşım 12 dakika olacak!

Balıkesir'in en uzak ilçelerinden Marmara Denizi ortasındaki Marmara Adası'na feribotlarla üç saatte gidilebilirken, hizmete girecek "deniz taksi"ler sayesinde ulaşım 12 dakikaya inecek.

Marmara Adası'na ulaşım 3 saatten 12 dakikaya inecek!

Balıkesir'in en uzak ilçelerinden Marmara Denizi ortasındaki Marmara Adası'na feribotlarla üç saatte gidilebilirken, hizmete girecek "deniz taksi"ler sayesinde ulaşım 12 dakikada yapılacak.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgileri!

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde, Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında yükseliyor. Proje My Towerland projesinin yanında yer alıyor.

İzmir Enternasyonal Fuarı ulaşımı arapsaçına çevirdi!

Kapılarını 83. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı İzmir'de ulaşımı arapsaçına çevirdi. Akşam saatlerinde metro alanı içerisinde dakikalarca beklemek zorunda bırakılan vatandaşlar balık istifi yolculuk yapmaya başladı.

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Çamlıca Emaar Square ulaşım!

Çamlıca Emaar Square ulaşım kapsamında projenin adresli ve krokili bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Balıkesirde ulaşım Haberi

Balıkesirde ulaşım

Geçen yıl büyükşehir olan Balıkesir, tarımdan hayvancılığa, turizmden madenciliğe, eğitimden gayrimenkule kadar pek çok alanda yatırımcılara fırsatlar sunuyor. Marmara ve Ege denizlerine kıyısı olan il ulaştırma açısından stratejik bir konumda bulunuyor. İzmit Körfezi’nin köprüyle geçişi, yeni yollar ve hızlı trenin Balıkesir’in bu konumunu daha da güçlendirmesi bekleniyor.


Marmara ve Ege denizlerine kıyısı olan, doğal, arkeolojik, tarihi ve kültürel güzellikleriyle öne çıkan Balıkesir, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜtK) yaptığı araştırmalarda en umutlu birinci ve en mutlu ikinci il çıkıyor. 1,2 milyonluk nüfusunun yüzde 85’i lise mezunu olan ve işsizlik oranı oldukça düşük bu kent, tarıma elverişli toprakları, maden yatakları ve su kaynaklarıyla büyük bir ekonomik büyüme potansiyeline sahip. Balıkesir’in geçen yıl büyükşehir olması da bu potansiyeli arttırıyor.


Bugün Türkiye’nin en büyük 500 sanayi...