22 / 05 / 2024

balıkesirdeki vizyon projelerinin 2016daki durumu

balıkesirdeki vizyon projelerinin 2016daki durumu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin proje ve hizmetleriyle ilgili son durumu değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, konumu itibariyle bir çok avantaja sahip Balıkesir'i marka şehir haline getirmek istediklerini söyledi.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin ilçeye ve Kayseri'ye değer katacak vizyon projelerinin başında gelen kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir'e üniversite hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'deki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akdağ, bölgedeki hastane projelerinin 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Balıkesir'e 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur "Balıkesir 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım çekti" dedi. Uğur konuşmasına "Bu yatırımlara karşın Balıkesir'i cazibe merkezi ve yaşanır bir kent haline getirmek için vizyon projeleri hayata geçirdik" diye ekledi.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli atıldı!

Halkoylaması kapsamında Balıkesir’de halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte 435 milyon liraya mal olacak Yeni Karesi, Çamlıktepesi ve Hilal Camii projelerinin temellerini attı.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli yarın atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile kurulan BALTOK, yeni vizyon kenti Balıkesir’de kentleşme alanında dev bir hamle olan Yeni Karesi projesinin temelleri yarın atılıyor.

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Avlu Balıkesir Mayıs'ta açılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve mayıs ayında açılması planlanan ‘Avlu Balıkesir’in lansman ile proje tanıtımı yapıldı.

balıkesirdeki vizyon projelerinin 2016daki durumu Haberi

balıkesirdeki vizyon projelerinin 2016daki durumu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin proje ve hizmetleriyle ilgili son durumu değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, bir çok meziyeti bir arada bulunduran ve konumu itibariyle bir çok avantaja sahip Balıkesir'i marka şehir haline getirmek istediklerini söyledi.


Başkan Uğur, Balıkesir'in Kuvayi Milliye'nin başkenti Balıkesir'de fark yaratacak proje ve hizmetlerden bahsetti. Çay Deresi Rekreasyon projesinin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanacağını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Yine Çay Deresi Rekreasyon Alanı   240.000 metrekare alanda  Balıkesir Merkezdeki vatandaşlarımızın rahat nefes alması ve aileleri ile huzurlu zaman geçirmesi için ,içerisinde ;2 adet Seyir Havuzu,1 Adet Göleti, Koşu Parkuru, 517 adet araçlık Otoparkı ,Showroom Binası, İdari Binası , Fitness Alanı, Havuz Sahnesi ve Çim Amfisi , Teleferik İstasyonu, Skate Park, Yeşil Alanı ,...