28 / 04 / 2024

Balıkesirdeki yatırımlar

Balıkesirdeki yatırımlar

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir’de 20 adet tesisten 10’unun açılışını gerçekleştirerek, 10 adet tesisin ise temelini attı.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Yatırımların önünü açacak anayasa geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mardinli iş adamlarıyla bir toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan Ağbal, ''Ertelenen yatırımların yapılabilmesinin önünü açacak bir anayasa değişikliği olacak'' dedi.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Balıkesir yatırımlarla cazibe merkezi haline geliyor!

Güney Marmara'da devletimizin yaptığı altyapı yatırımları, otoyollar, bölünmüş yollar, hastaneler, gölet, barajlar ve hızlı trenler gibi yatırımlar ile Balıkesir cazibe merkezi haline geliyor.

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak yatırımları kazandırdı!

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak sektörü kazanç sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, 5 yıl içinde oluşacak yatırımlar neticesinde emlak ve arsa fiyatlarının 3'e katlanacağının sinyalini verdi.

Balıkesir'de otel yatırımları artıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, otel yatırımlarıyla ilgili birçok projenin ihale safhasında olduğunu belirterek, turizmde atağa geçtiklerini söyledi.

Mordoğan'da turizm yatırımları artıyor!

Coşkun Beşok, Mordoğan'daki yatırımlarını büyüttü. Beldedeki Ayı Balığı Koyu'nu satın alan Beşok, buraya bölge için de önemli bir prestij kaynağı olan 5 yıldızlı otel kalitesinde bungolov evlerden oluşan Seal Beach Club'ı inşa etti.

Balıkesir'de ulaşım yatırımlarına öncelik verilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kentin en büyük önceliğinin çevre yatırımları olduğunu vurguladı. Balıkesir merkez ve kırsaldaki çöplerin vahşi şekilde depolandığını belirtti...

Greenpro Enerji Verimliliği ve Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Greenpro Enerji Verimliliği ve Yatırımları Anonim Şirketi, Mehmet Ali Sağkan, Mustafa Kemal Tanrıverdi, Serdar Özpoyraz ve de Mehmet Emin İbalı Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Balıkesirdeki yatırımlar Haberi

Balıkesirdeki yatırımlar

Balıkesir Çayderesi Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine Bakan Veysel Eroğlu’nun yan ısıra, çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı. Açılışta ilk konuşmayı yapan DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun teşrifleriyle 20 adet tesisin temel atma törenini gerçekleştireceklerini söyledi.


Diniz, DSİ Genel Müdürlüğüne ait temeli atılacak ve açılışı yapılacak tesislerle ilgili bilgi vererek, "bugün İvrindi Gökçeyazı Ovaları Sulaması, Merkez Gökköy Göleti ve Sulaması, Balya Yeni Kavak Göleti, Bandırma Çakır Göleti, Erdek 1 Göleti, Susurluk Asmalıdere, Gömeç Ulubeyler, Merkez Boğazköy Göleti ve Sulaması ile şu an da bulunduğumuz Karesi Çay Deresi Islahı ve Susurluk Hatap deresi ıslahlarının temellerini atacağız. Bugün ayrıca yine 3 adet tesisin açılışını yapıyoruz. Merkez Kocaavşar...