27 / 04 / 2024

Balıkesir Üniversitesi kira kararı

Balıkesir Üniversitesi kira kararı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyet gösteren ticari işletmecilerden 3 ay boyunca kira almayacağını açıkladı.

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmada'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara Mahallesi'nde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Balıkesir Üniversitesi kira kararı Haberi

Balıkesir Üniversitesi kira kararı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyette bulunan ticari işletmecilerden 3 ay süresince kira alınmayacağını duyurdu. Sabah'ta yer alan habere göre; BAÜN tarafından alınan karar kapsamında Kovid-19 salgını nedeniyle işletmelerin faaliyetlerini durdurmasından sonra iş yeri sahiplerinin yüreğine su serperek rahatlatacak açıklama geldi.

Karar kapsamında Rektörlük'ün yaptığı açıklamada "Üniversitemiz bünyesindeki merkez ve ilçeler dahil olmak üzeri faaliyet gösteren kantin, kafe, kırtasiye, dükkan ve spor kompleksi yerleri, Kovid-19 salgını nedeniyle kapatıldığından, işletmecilerden 3 ay boyunca kira alınmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ise konu hakkında yaptığı değerlendirmede üniversitede çok sayıda işletmecinin kiracı olarak faaliyet gösterdiğini söyleyerek, koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler sonucunda kapalı olan işletmelerin mağdur olmaması adına 3 ay süresince kira alınmayacağını...