28 / 08 / 2024

Balıklıgöl inşaat

Balıklıgöl inşaat

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin simgesi olan Balıklıgöl platosunda revizyon çalışmaları başladı. Çalışmalar turistik alanı şantiyeye çevirdi.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

Balıklıgöl'deki hissesini 9 milyona satıyor!

Şanlıurfa'da yer alan Balıklıgöl platosundaki Halil-ür Rahman Medresesi'nin mirasçılarından Mustafa Nimetoğlu, yüzde 9'luk hissesini 9 milyon liraya satıyor...

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Balıklıgöl'de revizyon çalışmaları başladı!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin simgesi olan Balıklıgöl platosunda revizyon çalışmaları başladı. Çalışmalar turistik alanı şantiyeye çevirdi.

Gül İnşaat Avenue İstanbul iletişim!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplam 436 daireye yer verilen projede ön talep süreci başladı...

Şanlıurfa'daki tarihi Balıklıgöl yerleşkesinde göçük!

Şanlıurfa'da yer alan tarihi Balıklıgöl yerleşkesinde altyapı çalışmaları sırasında göçük meydana geldi.

Balıklıgöl'ün altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi içerisindeki altyapı, drenaj ve su tahliye kanallarını yenilemek için çalışma başlattı.

Şanlıurfa Balıklıgöl Tüneli revize ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Balıklıgöl Tüneli'ni revize ediyor.

Balıklıgöl inşaat Haberi

Balıklıgöl inşaat

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıklıgöl yerleşkesindeki alanlarda evizyon çalışması başlatıldı. Balıklıgöl, tek doğal akvaryumu olarak biliniyor.


Balıklıgöl´de, yıllardır tünelde yaşanan su sızıntısını tespit etmek, 2 yıldır tadilatı devam eden Döşeme Camisi’ni onarmak için çalışan ekipler, son olarak yıkılan amfi tiyatrosundaki molozların oluşturduğu göçük nedeniyle turistik alan inşaat şantiyesine döndü.


Balıklıgöl´e gelenler, çalışan iş makineleri nedeniyle zor anlar yaşayan çarşı esnafı çalışmaların turizm sezonunda yapılmasına tepki göserdi. 


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise Balıklıgöl platosunda yapılan revizyon çalışmalarının hızla tamamlanması için ekiplerin daha fazla çalıştığını...