21 / 05 / 2024

Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi

Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi

Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi Sadegh Rahmat Samıı ve Shırın Rahbarı ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Anli tarafından kuruldu.

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kabataş tarafından kuruldu.

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Kılıç tarafından kuruldu.

Uvi Mühendislik Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uvi Mühendislik Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Üveys Veysel İzmirli tarafından kuruldu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Balıkesir Gönen'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 548 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Normetıc Mühendislik Test Gözetim Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu! 

Normetıc Mühendislik Test Gözetim Belgelendirme Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Seda Erkman Çanakçı ve Zaim Sezgin ortaklığında kuruldu.

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alperen Bingöl tarafından kuruldu. 

Balıkesir Gönen'de 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 979 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Gözetim Radarı, Gaziantep'te kuruldu! 

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ve DHMİ iş birliğiyle yapılan Milli Gözetim Radarı, Gaziantep Havalimanı'nda kuruldu. 112 kilometre menzile sahip radarın teslimati gelecek hafta yapılacak... 

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özel ve Rıza Bülent Gümüşel tarafından kuruldu.

Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi

Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sadegh Rahmat Samıı ve Shırın Rahbarı ortaklığında kuruldu.

Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1)Uluslararası gözetim faaliyetinde bulunmak, yurt içi ve yurt dısı kalite kontrol hizmetleri yapmak. 2)Kara, deniz, hava, demiryolu tasıtları ve bu tasıtlarla tasman dökme yada ambalaj her türlü kati, sıvı, gaz, maden, metalürji, kömür, gübre, petrol, tarımsal, kimyasal, Petro-kimyasal, gıda, her türlü cihaz, makine, teçhizat ve diger mamul, yan mamul yada ham madde nitelikli emtialar yükleme bosaltması, tasıması yada depolanması esansımda uluslararası standartlarauygun ölçüm, tartım, sayım, numune alma islemlerini, ambalajlama, istifleme, genel yük ve yük uygunluk, nakliyat seferine uygunluk degerlendirmesi, hasar ekspertizlerini yapmak. 3)Yurt içi ve yurt dısı tasımacılıgı konu olan yükleme - bosaltma islemleri...