01 / 05 / 2024

Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi Sadegh Rahmat Samıı ve Shırın Rahbarı ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sadegh Rahmat Samıı ve Shırın Rahbarı ortaklığında kuruldu.

Balıvan Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1)Uluslararası gözetim faaliyetinde bulunmak, yurt içi ve yurt dısı kalite kontrol hizmetleri yapmak. 2)Kara, deniz, hava, demiryolu tasıtları ve bu tasıtlarla tasman dökme yada ambalaj her türlü kati, sıvı, gaz, maden, metalürji, kömür, gübre, petrol, tarımsal, kimyasal, Petro-kimyasal, gıda, her türlü cihaz, makine, teçhizat ve diger mamul, yan mamul yada ham madde nitelikli emtialar yükleme bosaltması, tasıması yada depolanması esansımda uluslararası standartlarauygun ölçüm, tartım, sayım, numune alma islemlerini, ambalajlama, istifleme, genel yük ve yük uygunluk, nakliyat seferine uygunluk degerlendirmesi, hasar ekspertizlerini yapmak. 3)Yurt içi ve yurt dısı tasımacılıgı konu olan yükleme - bosaltma islemleri ile ilgili puantörlük hizmetleri........ ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön