29 / 04 / 2024

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.



Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
YÖNETİM -Siteler apartmanlar konutlar iş yerleri iş merkezleri ve plazalar rezidanslar alışveriş merkezleri fabrika her türlü yerleşim alanlarının yönetimi ve işletimini sağlamak ve Her türlü sosyal tesisleri ticaret merkezlerini, ticaret merkezlerinin bazı bölümlerini veya otoparklarını, spor tesisleri ile lokanta, kafeterya gibi yiyecek, içecek ve eğlence mekânlarını ve benzeri her türlü iş yerlerini edinir, tesis eder, işletir, aracılık yapar, kiralar veya kiraya verir. TEMİZLİK - Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. GÜVENLİK -Her türlü tesis, İş Merkezi, Site, Rezidans ve arazinin Güvenliğini Sağlamak, Güvenliğin Sağlanması için gerekli kara, deniz ve havadan güvenlik sistemini kurmak. Maksat ve mevzuunun tahakkuku için markalar, patentler, ihtira beratları lisans ve teknik yardım gibi gayri maddi fikir ve sınai hakları almak bu hakları gerektiğinde devretmek satmak. Gerektiği hallerde şirketin sahip olduğu gayrimenkulleri 3. Kişiler lehine ipotek etmek rehin vermek Şirketin sahip olduğu menkul ve gayrimenkulleri 3. Kişilerin borçlarının, kullandığı veya kullanacağı kredilerin teminatını teşkil etmek üzere ipotek etmek rehin vermek ve benzeri ayni haklarla takyit etmek, ipotek rehin ve benzeri ayni hakları terkin etmek ve çözmek. Gerektiği hallerde kendisi ve 3. Kişilere mülkiyeti gayri ayni haklar ipotek irtifak intifa sükna kefalet gibi haklar tesis etmek, üçüncü gerçek veya tüzel kişilere müşterek ve müteselsil veya adi kefil olmak, birlikte borçlanabilmek veya borç altına girmek, bu borçların temini için gerekli ve her türlü teminatları, rehinleri, menkul ve gayrimenkul rehni, ipotek işlemleri yapmak, finansal kiralama sözlemeler, mülkiyeti muhafaza akitleri, mortgage işlemleri yapmak, yaptırmak, en geniş anlamda 3. Kişiler lehine taahhütte, borçlanmada, kefalette ve teminatlandırmada bulunmak, alacağın temliki ve borcun nakli sözleşmeleri yapmak, 3. Şahıs lehine taahhütte bulunmak ve 3 şahıslara hak temininde bulunmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve sahsı her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.
 


Geri Dön