02 / 05 / 2024

Balkan Çocuk Festivali

Balkan Çocuk Festivali

“Balkan Çocuk Festivali”, Balkan Voleybol Birliği’ne üye olan ülkelerin çocuklarına voleybolu sevdirmeyi ve sporun birleştirici yönünü göstermek amacıyla, büyük bir coşkuyla Dünyanın eğlence merkezi Vialand'de gerçekleştirildi.

Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor!

Açıldığından beri gerçekleştirdiği ilklerle bilinen İstanbul'un dinamik ve popüler Alışveriş Merkezi METROCITY, düzenlediği sürpriz aktivitelerle İstanbul'a taze bir soluk aldırıyor. Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor.

Vialand, Balkan Çocuk Festivali'ne ev sahipliği yaptı!

“Balkan Çocuk Festivali”, Balkan Voleybol Birliği’ne üye olan ülkelerin çocuklarına voleybolu sevdirmeyi ve sporun birleştirici yönünü göstermek amacıyla, büyük bir coşkuyla Dünyanın eğlence merkezi Vialand'de gerçekleştirildi.

Vıaland, Balkan çocuklarını voleybol turnuvasında buluşturdu!

Dünyanın eğlence merkezi VIALAND, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen “Balkan Çocuk Festivali” için 10 farklı ülkeden gelen küçük ziyaretçilerini ağırladı. Festival büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

VIALAND 23 Nisan Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı!

Türkiye’nin eğlence dünyası VIALAND, 23 Nisan Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, VIALAND Tema Park’ta şenlik havasında kutlandı. Toplam 10 bin çocuk VIALAND’de unutamayacakları bir gün yaşadı...

Eğlenceli ve eğitici çocuk tiyatroları Novada Ataşehir AVM’de!

Novada Ataşehir AVM Cemal Süreya sahnesinde Enis Fosforoğlu’nun yazıp yönettiği “Kurnaz Vezir” adlı Migros Çocuk Tiyatrosu, Dengeli Beslenme ve Sporun faydalarının anlatıldığı Banvit Çocuk Tiyatrosu aralık ayında çocuklar için sergileniyor.

TİKA'ya Türk Balkan Kültür Ödülü verildi!

TİKA, restorasyon kültürel mirasın korunmasına yönelik çalışmalarından dolayı Saraybosna'da düzenlenen "Bosna Hersek Tarihi Köprüler ve Kültürel Miras" konulu konferansta Balkan Türk Kültürü Onur Ödülü'ne layık görüldü...

Yenişehir'deki Gençlik ve Çocuk Merkezi'nin açılışı yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Ferhan Şirvan, 4 'üncü yaşını dolduran Yenişehir Gençlik ve Çocuk Merkezi'nde 843 çocuk, genç ve ailesine ulaşıldığını söyledi.

Quasar İstanbul Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak!

Türkiye'deki İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Tenor Alessandro Safina konseri ile ön tanıtımı yapıldı.

BP Yol Güvenliği Çocuk Tiyatrosu Novada Ataşehir’de çocuklarla buluşuyor!

Novada Ataşehir Alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek olan BP Yol Emniyeti Çocuk Tiyatrosu ile çocuklar trafik kuralarını eğlenerek öğreniyorlar. Konuşan Trafik adlı çocuk oyunu 25-26-27 Kasım tarihlerinde sahnelenecek...

Kaleiçi Çarşısı'nda İndirim Günleri Festivali düzenlendi!

Denizli'de 800 yıllık geçmişe sahip tarihi Kaleiçi Çarşısı'nda indirim günleri başladı. Denizli'nin en eski ticaret merkezi Kaleiçi Çarşısı'nda esnafın alışverişi canlandırmak için başlattığı "İndirim Günleri Festivali" dolayısıyla tören düzenlendi.

Quasar Türkiye'de ilk kez İsviçre festivali yaptıracak!

Quasar Türkiye'de ilk kez İsviçre festivali yaptıracak. İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz himayesinde Quasar İstanbul’ da düzenlenecek İsviçre Festivali ön tanıtımını dünyaca ünlü tenor Alessandro Safina gerçekleştirdi...

İsviçre Festivali Türkiye'de ilk kez Quasar'da yapılacak!

Türkiye’ deki en büyük İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz himayesinde düzenlenecek Türkiye’ deki ilk İsviçre Festivali’ ne ev sahipliği yapacak....

Quasar İstanbul, İsviçre Festivali ön tanıtımı 14 Kasım'da yapılacak!

Türkiye'nin önümüzdeki sene ilki düzenlenecek İsviçre Festivali'nin ön tanıtımı İsviçre Başkonsolosu Sayın Monika Schmutz Kırkgöz' ün himayesinde 14 Kasım Perşembe günü Quasar İstanbul'da gerçekleşecek.

Balkan Çocuk Festivali Haberi

Balkan Çocuk Festivali


Dünyanın eğlence merkezi Vialand, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen “Balkan Çocuk Festivali” için 10 farklı ülkeden gelen küçük ziyaretçilerini ağırladı. “Balkan Çocuk Festivali”, Balkan Voleybol Birliği’ne üye olan ülkelerin çocuklarına voleybolu sevdirmeyi ve sporun birleştirici yönünü göstermek amacıyla, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Moldova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Türkiye’den bir araya gelen tüm çocuklar, festivalde voleybol müsabakalarına katılırken tek galibin dostluk olduğunu gösteren madalyalarını almanın da sevincini yaşadı.  


Türk Milli Bayan Voleybol Takımı oyuncularından Polen Uslupehlivan, Türk Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncularından Ulaş Kıyak ve Uğur Güneş, A Bayan Avrupa Ligi Takımı oyuncuları ile ülke federasyonları başkanlarının da katılımıyla VIALAND ev sahipliğinde düzenlenen “Balkan Çocuk Festivali”ne katılan 10 – 12 yaş arasındaki...