08 / 07 / 2024

Balkan turları pahalı mı

Balkan turları pahalı mı

Üsküp'te başlayıp Makedonya, Arnavutluk, Bosna Hersek ve Sırbistan’ı kapsayan Balkan turlarına olan talep hızla artıyor. Tatil.com’un verileri bu turlara yönelik rezervasyonların özellikle son üç yılda yüzde 100 arttığını gösteriyor

2005 yılında İstanbul'un en pahalı 10 plazası!

2005 yılında emlak uzmanları İstanbul'un en pahalı 10 plazasını Milliyet için değerlendirmiş. Kiralanabilir alanı baz alınarak yapılan çalışmada bu 10 plazanın toplam değerinin 1 milyar 29 milyon dolar olduğu saptanmış.

İşte 25 ülkenin en pahalı konutları!

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanısıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor. İşte 25 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...

En pahalı şehir liginde İstanbul hızlı yükseldi!

Dünyanın en pahalı şehirlerini belirleyen araştırmaya göre, İstanbul geçen yılki 135’inci sıradan 99’unculuğa yükseldi. Dünyanın en pahalı şehri, 3. kez Angola’nın başkenti Luanda olarak belirlendi.

1999 yılında Bağdat Caddesi, dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş!

1999 yılında İngiliz gayrimenkul danışmanları Healey&Baker'in yaptığı araştırmaya göre, Bağdat Caddesi dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş. Madison Aveneu'da metrekare kiralar ortalama 6 bin 459 dolarken, Bağdat'ta ise 900 dolarmış.

1998 yılında İstanbul'un pahalı alanları; Gümüşsuyu ve İstiklal Caddesi!

1998 yılında İstanbul Defterdarlığı'nın hazırladığı ''Arsa ve Arazi Metrekare Birim Fiyatları'' değerlendirmesine göre İstanbul'un en pahalı alanları 600 milyon lirayla Taksim ve İstiklal Caddesi olarak belirlenmiş.

İşte dünyanın en pahalı 10 evi!

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanısıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor.İşte 10 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...

İstanbul'da satışı süren en pahalı 10 proje!

İstanbul’da satışı devam eden gayrimenkul projelerindeki en pahalı evleri araştırdık. Yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken daireler konum, manzara ve site özellikleriyle birbiriyle yarışıyor. İşte o projeler...

Boğaz'ın en pahalı yalısı Katarlılara gitti!

Türkiye’nin en pahalı evi olarak bilinen Erbilginler Yalısı satıldı. Sarıyer Yeniköy’deki yalıyı, 100 milyon Euro’ya Katarlı ünlü işadamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri satın aldı.

Türkiye'nin en pahalı evi Katarlı bir iş adamına satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı..

Kapadokya'da balon turları sektör oluşturdu!

PERİ bacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle çok sayıda turist çeken Kapadokya'da düzenlenen balon turları, bölge turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

İzmir'de Konak ve Sabuncubeli tünel inşaatları pahalıya geldi!

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Alim Murathan, İzmir'de metro, Konak ve Sabuncubeli tünel inşaatlarının, etüt sorunu yüzünden pahalıya mal olduğunu iddia etti.

Nazmi Durbakayım: Pahalı konutlar depremden daha fazla korkmalı!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, İstanbul'da olası bir depremde yüksek gelirli kesimin oturduğu pahalı konut stoğunun daha fazla zarar göreceğini kaydetti.

İşte dünyanın en pahalı 25 evi!

Milyarderlerin nasıl evlerde yaşadığını hiç düşündünüz mü? Business İnsider, dünyanın 25 farklı ülkesinde satışta olan en pahalı evleri sıraladı. İşte dünyanın en pahalı 25 evi...

Balkan turları pahalı mı Haberi

Balkan turları pahalı mı


Türkler köklerini bulmak için Balkan ülkelerine seyahat ediyor. Türkiye'den Balkan turları son üç yılda ikiye katlandı. Üsküp'te başlayıp Makedonya, Arnavutluk, Bosna Hersek ve Sırbistan’ı kapsayan Balkan turlarına olan talep hızla artıyor. Tatil.com’un verileri bu turlara yönelik rezervasyonların özellikle son üç yılda yüzde 100 arttığını gösteriyor. Bu ilginin bir diğer nedeni ise, Türklerin 'ata toprakları' olarak adlandırdıkları bu bölgede köklerini bulmak istemesi. Türkiye’den son üç yılda Balkan ülkelerini ziyaret edenlerin sayısı yaklaşık 150 bin kişiyi...