08 / 05 / 2024

balkonsuz binada balkon kapısı daireye balkon yapmak

balkonsuz binada balkon kapısı daireye balkon yapmak

Balkonsuz olarak ruhsatı alınan ve bu şekilde inşa edilen bir binaya sonradan balkon yapılabilir mi? Sonradan balkon nasıl yapılır? Sonradan balkon yapılabilmesi için gerekli olan prosedür nedir? İşte yanıtı..

Kartal Balkon projesi güncel fiyatlar 2017!

MAK Group tarafından hayata geçirilen Kartal Balkon İstanbul projesi toplamda 180 konuttan oluşuyor. Kartal Balkon projesi güncel fiyatlar 2017...

Kartal Çukurova Balkon'un yüzde 60'ı satıldı!

Çukurova Gayrimenkul’un bölgedeki en son projesi Çukurova Balkon’da dairelerin yüzde 60’ı satıldı. Kartal Çukurova Balkon’un örnek daireleri görülmeye hazır.

Balkon İstanbul 2 satış ofisi!

2 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Balkon İstanbul 2 projesinde uygun fiyat avantajı sunuluyor. İşte, Balkon İstanbul 2 satış ofisi bilgileri...

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Balkon İstanbul 2 nerede?

Toplam 180 adet daireden meydana gelen Balkon İstanbul 2 projesi 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. Peki Balkon İstanbul 2 nerede?

Kartal Balkon İstanbul 2 projesi geliyor!

Mak Group imzası ile hayata geçirilen Kartal Balkon İstanbul 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. Toplam 180 daireden oluşan Balkon İstanbul projesinde ikinci etap inşaat çalışmaları yakında başlayacak.

Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'lerin yüzde 35'i satıldı!

Çukurova Balkon’da 1+1’ler 386 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 35’i satılan 1+1’lerin hepsinde balkon bulunuyor. 66 ila 84 metrekare arasında değişen deniz, adalar ve orman manzaralı 1+1’ler hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak tercih ediliyor.

Çukurova Balkon'da yılbaşına özel kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon, yılbaşına özel iki seçenekli kampanyası ile dikkat çekiyor.

Çukurova Balkon’un örnek daireleri tanıtıldı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’un örnek daireleri görücüye çıktı.

Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi!

Çukurova Balkon’da büyüklükleri 66 metrekare ile 273 metrekare arasında değişen daire seçenekleri mevcut ve tüm dairelerin iç mimarisi birbirinden farklı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi..

Çukurova Balkon’da öğretmenlere özel indirim fırsatı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da Öğretmenler Günü’ne özel kampanya düzenledi.

Çukurova Balkon'da 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektöründe 23 yıldır faaliyet gösteren SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Balkon'da kampanya başlattı.

Çukurova Balkon’da yeni kampanya başladı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı.

balkonsuz binada balkon kapısı daireye balkon yapmak Haberi

balkonsuz binada balkon kapısı daireye balkon yapmak

Sonradan balkon yapılabilir mi?

Balkonsuz olarak ruhsatı alınan ve bu şekilde inşa edilen bir binaya sonradan balkon eklemek ancak bazı koşulların yerine getirilmesi halinde mümkün oluyor.


İskanı alınmış bir yapıda onaylı mimari projeye aykırı olarak yapılacak her türlü inşai faaliyet kaçak muamelesi görüyor. Bu nedenle, onaylı mimari projesinde balkon olmayan bir yapıya balkon yapmak için belediyeye müracaatta bulunmak gerekiyor.


Ancak öncelikle, belediyeden ruhsat alınmadan önce kat maliklerinin de olurunun alınmış olması gerekiyor. Kat maliklerinin rızası olmadan Kat Mülkiyeti Kanununa göre, böyle bir yapısal değişiklik yapılamıyor.


İzin alınmadan yapılan değişiklikler, belediyeye şikayet edilebileceği gibi, konu ile ilgili olarak Sulh Hukuk Mahkemelerinde de dava açılabiliyor.


III- Bağımsız bölüm ilavesi:

Madde 44 – Anagayrimenkulün üstüne kat ilavesi veya mevcut çekme kat yerine tam kat yapılması veya zemin veya...