14 / 05 / 2024

Balköy projesi son durum

Balköy projesi son durum

Ankara Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Kırsalda Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında finansmanı sağlanan Gölbaşı Kaymakamlığı'nca Balköy projesi tanıtıldı.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika...

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinin inşaatı ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konutun yer alacağı KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Gölbaşı Balköy projesi tanıtıldı!

Ankara Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Kırsalda Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında finansmanı sağlanan Gölbaşı Kaymakamlığı'nca Balköy projesi tanıtıldı.

İnançköy TOKİ son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı İnançköy projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. 

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

TOKİ Konya Hüyük son başvuru ne zaman?

TOKİ Konya Hüyük Belediye Projesi kapsamında yer alan 35 adet konut kurasız olarak açık satışta. Peki, TOKİ Konya Hüyük son başvuru ne zaman?

Selenium Ataköy'de son 30 daire satışta!

Aşçıoğlu Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire sakinlerini bekliyor. Üç blokta toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy'deki son 30 daire, loft ve 3+1 seçeneklerinde bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son daireler!

Aşçıoğlu'nun İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire alıcısını bekliyor. Proje toplam 321 daireden meydana geliyor.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

AŞÇIOĞLU'NUN, İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire kaldı. Bugüne kadar yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu'nun Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire yatırımcılarını bekliyor. Bugüne kadar yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra yatırımcılarına teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Selenium Ataköy’deki son 30 daire, yatırımcılarını bekliyor. Selenium Ataköy projesi; ihtiyaca uygun daire tipleri, sahip olduğu sosyal imkânları ve avantajlı lokasyonu ile şehri ve doğayı bir araya getiren bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Balköy projesi son durum Haberi

Balköy projesi son durum

Ankara Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Kırsalda Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında finansman destek sunan Gölbaşı Kaymakamlığı'nca hazırlanan, Gölbaşı Belediyesi ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “Balköy Projesi” tanıtım toplantısı Ballıkpınar Mahallesi'nde düzenlendi. 

Düzenlenen toplantıya Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Dekanı Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu, muhtarlar ve davetliler katılım gösterdi. Tanıtım sunumu ile başlayan programda önemli açıklamalarda bulunan Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Dekanı Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu konuşmalarında Balköy Projesi’nin öneminden bahsetti. Proje detaylarını anlatan Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu “Bu proje ile amaçlanan Ankara Gölbaşı İlçesi Ballıkpınar Mahallesi’nde sürdürülebilir ekonomik faaliyetlerin oluşturulması geliştirilmesi, uzun dönemde Ballıkpınar Mahallesi’nin turizm cazibe merkezi...