04 / 05 / 2024

Ballıkaya Barajı inşaatı

Ballıkaya Barajı inşaatı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini açıkladı. 

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Gökkaya tarafından kuruldu.

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Kaya 2022 İnşaat Metal Elektrik Optik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaya 2022 İnşaat Metal Elektrik Optik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hakan Haytabey tarafından kuruldu.

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaya tarafından kuruldu.

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Yusufeli Barajı'nın inşaatında sona gelindi! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. Projenin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Ballıkaya Barajı inşaatı Haberi

Ballıkaya Barajı inşaatı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini bildirdi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, kurumun Sakarya'ya yaptığı yatırımlarla mümbit topraklarını suyla buluşturmaya, vatandaşlara içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ettiği, su yapılarının artmasının, bölgedeki tarımsal faaliyetlerin gelişmesinde de önemli rol oynadığı belirtildi.