04 / 05 / 2024

Ballıkaya Barajı son durum

Ballıkaya Barajı son durum

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci ve tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ballıkaya Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini açıkladı. 

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Yusufeli Barajı'nın tamamlanmasına son 37 metre!

Türkiye sınırları içinde 410 kilometrelik uzunluğa sahip Kuzeydoğu Anadolu'nun en büyük nehirlerinden Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı'nda 238 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı. Gövdenin tamamlanması için son 37 metre kaldı.

Yusufeli Barajı'nın yapımında son 50 metre!

Yusufeli Barajı 225 metre gövde yüksekliğine ulaşırken, barajın inşaatının tamamlanması için son 50 metre kaldı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Başakşehir Kayaşehir TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Başakşehir Kayaşehir TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 17 adet konut bulunuyor.

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci TBMM'de!

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci ve tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ballıkaya Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini açıkladı. 

Son 16 yılda 6 şehre 33 baraj inşa edildi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından son 16 yılda 33 yeni baraj inşa etti.

Kayaşehir TOKİ başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 3 güne girildi. Projede yer alan konutlar için taksit tutarları 667,44 TL ile 3 bin 875 TL arasında değişiyor.

Kayaşehir TOKİ başvuruları için son 5 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 5 güne girildi. TOKİ Kayaşehir'de taksit tutarları 667,44 TL ile 3 bin 875 TL arasında değişiyor.

TOKİ Kayaşehir başvuruları için son 7 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 7 güne girildi. Projede en düşük konut fiyatı 160 bin 185 TL olarak belirlendi.

TOKİ'nin Kayaşehir'deki 108 konutu için son teklif tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini 12 Ekim'de satışa çıkardı. Projedeki 108 adet konut için son teklif tarihi bugün olarak belirlendi.

Ballıkaya Barajı son durum Haberi

Ballıkaya Barajı son durum

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Ballıkaya Barajı'nın inşaat sürecine ve tamamlanma tarihine ilişkin soru önergesi hazırladı. Özkoç, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'ın soruları:
1- 2013 yılında temeli atılan ve 2016 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanan Ballıkaya Barajı, 2019 Eylül ayı itibariyle neden hala tamamlanamamıştır?
2- Ballıkaya Barajı için bugüne kadar ne kadar harcama yapıldı?
3- Barajın tamamlanması için köy yolları, kamulaştırma bedelleri, enerji iletim hatları, arıtma ve su iletim hatları dahil su tutması ve faaliyete geçebilmesi için toplam ne kadar daha harcama yapmak gerekmektedir? Ballıkaya Barajı'nın toplam maliyeti ne kadar öngörülmektedir?
4- Ballıkaya Barajı için 2019 yılında ne kadar ödenek ayrılmıştır? 2020 yılı için planlanan ödenek tutarı ne kadardır?
5-...