16 / 05 / 2024

Balöz Turizm Otelcilik adres

Balöz Turizm Otelcilik adres

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek Sücettin Özyildirim tarafından kuruldu.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek Sücettin Özyildirim tarafından kuruldu.

Öz Mercanlar Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mercanlar Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Dalar tarafından kuruldu.

Marjinal Suit Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marjinal Suit Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Nu Heys Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nu Heys Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Gündüz ve Yasin Avcı tarafından kuruldu.

Galam Turizm Otelcilik Seyahat Acentesi İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galam Turizm Otelcilik Seyahat Acentesi İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alev Usta, Gürbüz Akkoç, Hakime Akkoç ve Levent Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Hm Dinamik Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Hm Dinamik Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmas tarafından kuruldu.

Merton Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merton Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Onur Barış Yıldırım tarafından kuruldu. 

Mybooking Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mybooking Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Salah Hamadeh tarafından kuruldu. 

Nefi İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Nefi İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Eksik tarafından kuruldu.

Galataport Turizm Otelcilik Ticaret Şirketi kuruldu!

Galataport Turizm Otelcilik Ticaret Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gökkan tarafından kuruldu.

Ehd Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ehd Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Duvan tarafından kuruldu.

Balöz Turizm Otelcilik adres Haberi

Balöz Turizm Otelcilik adres

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   100 binTL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek Sücettin Özyildirim tarafından kuruldu.

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her Türlü Otel,Motel,Tatil Köyü,Kamping,Pansiyon,Turizm işletmeciliği Her türlü Turizm faaliyetleri yerli ve yabancı turistler için Hava,Kara,Deniz turları düzenlenmesi yerli ve yabancı turistlere eğlence mekanlarının işletmeciliğini yapmak,Bu işleri yapmak için Gayrimenkul alabilir,satabilir,inşaa ettirebilir ve edebilir,kiralayabilir,kiraya verebilir.

Adres: BİNBİRDİREK MAH.SUTERAZİSİ SK. A'LA SOFİA HOTEL BLOK NO:10...