29 / 04 / 2024

BALTOK Konutları kampanya

BALTOK Konutları kampanya

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Yeni Evim kampanyasında kapora dolandırıcılığına dikkat! Siz de mağdur olabilirsiniz!

Ev alacak kişiler tarafından merakla beklenen Yeni Evim Kampanyası’nda dolandırıcılar, krediye uygun olmayan konutları kampanya dahilinde yalanıyla satmaya çalışıyor.

İkinci el konutlar için yeni kampanya sinyali geldi!  

Yeni Evim kampanyasının yankıları sürerken, Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı 2. elde de ilk defa konut alacaklar için farklı oranlarda da olsa bir kampanya yapılmasının çok faydalı olacağını söyledi.

Bakan Kurum resmen açıkladı!  İkinci el konutlar için de yeni kampanya geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum resmen açıkladı. İkinci el konutlarla ilgili de yeni kampanya geliyor...

Birinci el konutlar için kampanya talebi!

Kamu bankalarının faiz kararı indirimi sonrasında konut sektöründe hareketlilik bekleniyor. Konut satışlarının artacağını düşünen temsilciler birinci el konutlar için kampanya yapılmasını talep ediyor.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları ve proje bilgileri...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları!

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların satış süreci devam ediyor.

KİPTAŞ'tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.

Şua İnşaat Elite Concept kampanya!

Şua İnşaat Elite Concept kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.

Körfezkent Emlak Konutları'nda bayrama özel kampanya!

Körfezkent Emlak Konutları’nda Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait konutlarda bayrama özel kampanya düzenlendi. 50 adet 2+1 daire 1.000 TL ön talep bedeli ile satılıyor. 

Yeni Karesi Konutları fiyat bilgisi!

Yeni Karesi Balıkesir Toplu Konutları, Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle hayata geçiriliyor. Yeni Karesi Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

BALTOK Konutları kampanya Haberi

BALTOK Konutları kampanya

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) inşasına başladığı BALTOK Konutları, dün açılan CNR Emlak Fuarı'na katıldı. 

Lansmana özel 118 bin TL'den başlayan fiyatların sunulduğu BALTOK Konutları, fuarda standı ziyaret edip form dolduran ziyaretçilere özel kampanyalar sunuyor.

Biri ticari, 10 adeti konut olmak üzere 11 blok inşaatının devam ettiği, 1334 konutluk dev projenin tanıtımı geçtiğimiz aylarda Avlu Balıkesir Salonu'nda yapılmıştı.

BALTOK Konutları'nın 2019 yılından önce hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

BALTOK Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


Işıl Seren...