04 / 05 / 2024

BALTOK

BALTOK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut eliyle 2 bin 400 konut üretmek üzere startı verdi. 27 blokluk projede 54 dönüm park alanı bulunuyor.

Balıkesir'de 2400 konutluk hamle!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan BALTOK, geniş kapsamlı konut projelerine başlıyor. İlk adımda, “Yeni Karesi” isimli projede 540 daireden oluşan ilk etap avantajlı fiyatlarla satışta...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Yeni Karesi Konutları fiyat bilgisi!

Yeni Karesi Balıkesir Toplu Konutları, Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle hayata geçiriliyor. Yeni Karesi Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

BALTOK Konutları ödeme planı 2018!

Balıkesir Toplu Konut AŞ tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları'nda daireler 169 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

BALTOK Konutları'nda 240 ayda ödeme fırsatı!

240 ayda ödeme fırsatı sunulan Balıkesir BALTOK Konutları'nda 2019 yılından önce hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

BALTOK Konutları görücüye çıktı!

2017 yılında gayrimenkul fiyatlarının en çok arttığı il olan Balıkesir’de emlak sektörü yükselişini sürdürüyor. 

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Balıkesir BALTOK projesi 2018'de bitecek!

Balıkesir'in en büyük konut projesi olan 1334 konutluk BALTOK projesinin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Proje inşaatı, bir yılda bitecek..

Balıkesir’in en büyük konut projesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK)'un Nisan ayında temellerini attığı inşasına başladığı bin 334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Sergi Salonu'nda yapıldı.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nde fiyatlar 118 bin liradan başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ’nin (BALTOK) inşasına başladığı 1.334 konutluk yeni projede fiyatlar 118 bin liradan başlıyor.

BALTOK'un Yeni Karesi projesi tanıtıldı!

226 bin 258 metrekarelik inşa alanı, 46 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 1334 konuttan oluşan Yeni Karesi alanı 300 milyon TL bedel ile Balıkesir tarihinin en büyük konut projesi olarak tanıtılıyor.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli yarın atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile kurulan BALTOK, yeni vizyon kenti Balıkesir’de kentleşme alanında dev bir hamle olan Yeni Karesi projesinin temelleri yarın atılıyor.

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

BALTOK Haberi

BALTOK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2 bin 400 konut üretmek için düğmeye bastı. Belediye iştiraki Balıkesir Toplu konut A.Ş (BALTOK)  tarafından yapılacak proje hakkında bilgi veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,  yen bir şehircilik anlayışıyla yeni bir kent kurduklarını söyledi. Yeni Karesi adı verilen projede konutun yanında geniş yeşil alan ve sosyal tesisler de planlandığını belirten Başkan Uğur,  “Deprem bölgesindeki Balıkesir’i, zemini sağlam olan tepelere taşımalıyız. Yeni kentin ilk projesi; Yeni Karesi. Projede, 54 dönüm park ve rekreasyon alanı var. 2 bin 300 metrekare sağlık tesisi, 2 bin metrekare cami, 6 bin metrekare okul olmak üzere 64 bin metrekare sosyal donatı alanı bulunacak” dedi. 


25 YILLIK SORUN ÇÖZÜLÜYOR 


Başkan Uğur, Yeni Karesi projesi ile 25 yıldır bitmeyen 800 vatandaşı doğrudan ilgilendiren...