01 / 05 / 2024

Bambus Plajı neden yıkılıyor

Bambus Plajı neden yıkılıyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. Uysal, falezlere beton dökülerek yapılan Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacaklarını söyledi

Antalya'daki Bambus Plajı ve Koyu'na kiralama talebi!

Antalya’da, denizden dubalarla iş makinesi getirip doğa harikası falezlere beton döken şirket, 6 yılın ardından Bambus Plajı ve Koyu’nu yeniden kiralamak için Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na başvuruda bulundu.

Antalya'da 16 kaçak plaj yıkılacak mı?

Bambus’ta falezlere kaçak olarak dökülen beton, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kırıldı. Ancak yıllardır dokunulmayan 16 kaçak plaj daha var.

Antalya'daki Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı!

Antalya'da, falezlerin üzerine beton dökülerek oluşturulan Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı. Alınan bilgiye, Lara bölgesinde deniz kıyısında bulunan falezlerin üzerine beton dökülerek ve denizin bir bölümü doldurularak plaj oluşturuldu.

Ümit Uysal: Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacağız!

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. Uysal, falezlere beton dökülerek yapılan Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacaklarını söyledi

Antalya Bambus Plajı'ndaki yıkım durduruldu!

Antalya’da en gözde beach cluplardan Bambus Plajı’na denizden iş makinesi girdi. Ancak, Antalya 3’üncü İdare Mahkemesi Muratpaşa Belediyesi’nin plajda yapacağı yıkımın ’firma adına telafisi güç zararların doğabileceğinden’ yürütmesini durdurdu.

İztuzu Plajı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne devrediliyor!

Muğla’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından Muğla Çevre eğitim vakfı İktisadi İşletmesi tarafından ihaleye çıkarılan Dalyan ağzı ile ilgili çevrecilerin eylemlerine neden olan İztuzu Plajı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devrediliyor.

Çırağan'da 10 milyon dolara kumarhane, otel ve plaj kurulacakmış!

Çırağan Sarayı'nın kumarhane, gazino, otel ve plaj tesislerine sahip işletme haline getirmek için Amerikan şirketinden 10 milyon dolar kredi de sağlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdulah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1957 yılında Baruthane Plajı açılacakmış!

1957 yılında Emlak Kredi Bankası tarafından Baruthane'de yapılan, 3 bin 100 kişiyi alacak büyüklükte olan plaj temmuz ayında açılacakmış. Plaj 2 milyon 500 bin liraya mal olacakmış.

1953 yılında Süreyya Plajı üzerinde bulunan arsalar taksitle satılacakmış!

1953 yılında Maltepe Süreyya Plajı üzerinde, Adalar'ın karşısında, Bağdat Caddesi ile denizin arasında yer alan arsaları yüzde yirmi beşi peşin, geri kalanı faizsiz bir buçuk yıl taksitle satın almak mümkünmüş.

Ankara'da sağanak su baskınına neden oldu!

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış su baskınlarına yol açtı. Başkentte öğleden sonra başlayan sağanak yağış trafikte aksamalara da neden oldu. Sel nedeniyle 70 Gün Alt Geçidi trafiğe kapandı...

İztuzu Plajı yine tehlikede!

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “Plaj belediyeden alınırsa yapılaşma olacak. Plajın özel bir kişiye kazanç getirecek diye verilmesi, yok olması anlamına geliyor. İztuzu Plajı yine tehlikede.

Galataport neden durduruldu?

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, Galataport projesi için durdurma kararı verdi. Salıpazarı Kruvaziyer Limanı’nın özelleştirme ihalesini 702 milyon dolarla Doğuş Holding kazanmıştı. Galataport neden durduruldu?

Lara plajına 20 yıllık ihale yetkisi!

Antalya’nın ünlü plajlarından Lara Plajı, 20 yıl süreyle ihaleye çıkarılabilmesi için oylamaya sunuldu. Böylelikle plajın 20 yıllığına işletilmesi Büyükşehir Belediyesi meclisinin de oy çokluğuyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi encümenine verildi...

Bambus Plajı neden yıkılıyor Haberi

Bambus Plajı neden yıkılıyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. AK Parti Grup Sözcüsü Cemal Öner ve MHP Sözcüsü Mustafa Taşbaş'ın da katıldığı yatırım turunda Bambus Plajı ile ilgili gelişmeler de ele alındı.


ENİNDE SONUNDA YIKACAĞIZ 

Başkan Ümit Uysal, plajın sürekli tutanak tutup tedbir aldıkları bir yer olduğunu söyledi. Yıkım ekiplerinin yıkımı yapacağı zaman yürütmeyi durdurma kararı geldiğini belirten ve inşaat sahiplerini tanımadığını söyleyen Uysal "İnşaatı yapanı bilmiyorum. Hukuka aykırı olarak Bambus gibi bir yerde faaliyet gösteren kişi kim olursa olsun, babam Mehmet Ali Uysal olsa da fark etmez. Onu biz eninde sonunda yıkarız" ifadelerini kullandı.


HUKUK MUTLAKA KAZANIR 

Bambus'ta eninde sonunda hukukun galip geleceğini ifade eden Uysal, "Biz hukuka saygı göstererek duruyoruz....