24 / 07 / 2024

Bandırma arıtma tesisi

Bandırma arıtma tesisi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma'nın atık su arıtma tesisi sorununu çözüyor. Proje ile 29 milyon 318 bin Euro'luk yatırım yapılacak.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

Kumköy Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde nüfus yoğunluğu ve otel inşaatlarının artmasından dolayı, yetersiz kalan mevcut Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasite arttırma çalışmasında sona yaklaşıldı.

Uşak OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım Ve Kapanış Toplantısı Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

Kumköy Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artıyor!

ASAT Genel Müdürlüğü, Kuraköy'de yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununa karşı Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasite artırma çalışmalarını sürdürüyor. Kumköy Arıtma Tesisi'nin kapasitesi, 50 bin'den 75 bin metreküpe çıkarılıyor.

Foça'ya ileri biyolojik arıtma tesisi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça'daki kamulaştırma ve SİT sorunları nedeniyle yapımı geciken 50 bin kişilik ileri biyolojik arıtma tesisi için bu ay kazmayı vuruyor. Yeni Foça'ya yaklaşık 36 milyon liralık yatırım yapmış olacak.

Yeni Foça Arıtma Tesisi için bu ay kazma vuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça’daki kamulaştırma ve SİT sorunları nedeniyle yapımı geciken 50 bin kişilik ileri biyolojik arıtma tesisi için bu ay kazmayı vuruyor. Arıtma tesisiyle birlikte Yeni Foça’ya yaklaşık 36 milyon liralık yatırım yapılmış

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

Bandırma arıtma tesisi Haberi

Bandırma arıtma tesisi


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma'nın yıllanmış sorunu olan artık su arıtma tesisi projesi için son noktayı koyuyor. Bu kapsamda belediye yaklaşık 100 dönümlük alanda 29 milyon 318 bin Euro'luk yatırım gerçekleştirecek. Bandırma'nın Livatya bölgesi İstanbul Deresi mevkiinde gerçekleştirilecek projenin halen ÇED süreci ve fizibilite çalışmalarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ koordinasyonunda sürdürüldüğü, projenin 2017 yılı sonu veya 2018 yılına kadar yaşama geçirilmesinin beklendiği bildirildi. Atık su arıtma tesisi sorununun çözümü doğrultusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi işbirliği ve AB Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nın müşterek çalışmasında sona yaklaşılıyor.


96 dönümlük alana yapılacak


Bandırma Livatya bölgesi İstanbul Deresi mevkiinde mülkiyeti Bandırma Belediyesi'ne ait alanın Büyükşehir'ne devredilmesiyle, projenin 96 dönüm alanda yapımı kararlaştırıldı. İleri biyolojik atık su arıtma tesisi olarak gerçekleştirilecek proje kapsamında,...