05 / 05 / 2024

bandırma ayyıldız mahallesi imar

bandırma ayyıldız mahallesi imar

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ayyıldız mahallesinde yeni açılan yolların en kısa sürede parke ve asfaltlama çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

bandırma ayyıldız mahallesi imar Haberi

bandırma ayyıldız mahallesi imar

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ayyıldız Mahallesinde yeni açılan ve açılacak olan yolları yerinde inceledi.


İmar Planı değişiklikleri kapsamında Ayyıldız mahallesinde bulunan kullanıma kapalı olan 2049 sokak yeniden açılarak diğer sokaklarla bağlantısı yapıldı, daha önceki günlerde yol açma çalışmaları tamamlanmayan 2006- 2020 – 2022 – 2046 ve 2048 sokakların tamamı kullanıma açılarak diğer yollarla bağlantıları yapıldı.


Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ayyıldız mahallesinde yeni açılan yolların en kısa sürede parke ve asfaltlama çalışmalarının başlayacağını belirterek ayrıca mahalleye yeni bir tatlı su çeşmesi yapılacağını ve Ayyıldız Mahallesi muhtarı Hayri Işık’a da tespit edilen yere en kısa sürede muhtarlık binasının yapılacağı müjdesini verdi.


Balıkesir Marmara Bölge...