04 / 05 / 2024

Bandırma Belediye Otopark

Bandırma Belediye Otopark

Bandırma Belediyesi, 17 cadde üzerinde Parkometre El Terminali ile kontrollü sınırlı ücretli otopark işletim sisteminin kurulması ve işletilmesi işini ihaleye çıkardı. İhale, 07 Ağustos 2012 Salı günü saat 14:30'da yapılacak

Bandırma Belediyesi'nden satılık arazi!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi iki arazi satacak! İhalesi 11 Ekim'de!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Aksakal Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Balıkesir Bandırma'da arazi fırsatı! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Ömerli Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma'da 11.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 61 bin 577 TL bedelle satışa çıkardı.

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Bandırma'nın çehresi değişiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Ordu Caddesi esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bandırma Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bandırma Engelsiz Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Bandırma Belediye Otopark Haberi

Bandırma Belediye Otopark

Bandırma Belediye Başkanlığı, Bandırma merkez sınırları içerisinde kalan 17 cadde ve sokaklarda Parkometre El Terminali ile Kontrollü sınırlı süreli ücretli otopark işletim sisteminin kurulması ve işletilmesi ile parkometre uygulama alanlarını KAPALI TEKLİF usulü ihale ile kiraya verecek.


İhale, 07 Ağustos 2012 tarihinde Salı günü saat 14.30’da Bandırma Belediyesi Encümen Salonu’nda, Belediye Encümenince yapılacak. 


İhalede aylık muhammen kira 11 bin 622 TL' olarak 5 yıllık kira tahmini (muhammen) bedeli 697 bin 320,00 TL olarak belirlendi.


İhale ilanı için