01 / 05 / 2024

Bandırma Belediyesi satılık arsa

Bandırma Belediyesi satılık arsa

Bandırma Belediyesi, 17 Eylül Mahallesi'ndeki arsasını açık teklif usulü ile satıyor. Taşınmazın toplam muhammen bedeli 9.5 milyon TL olarak belirlendi..

Bandırma Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Bandırma Belediye Başkanlığı, 600 Evler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 23 Kasım'da gerçekleşecek arsanın satış bedeli 10 milyon 406 792 TL olarak belirlendi.

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bandırma Belediyesi'nden 17 milyon TL'ye satılık tarla!

Bandırma Belediyesi, Akçapınar Mahallesi'ndeki 590 bin 151,11 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 20 Haziran'da yapılacak...

Bandırma Belediyesi'nden 14 milyon TL'ye satılık tarla!

Bandırma Belediyesi, Akçapınar Mahallesi'ndeki tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale, 23 Mayıs'ta yapılacak..

Hatay'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Samandağ (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Hatay, Samandağ, Zeytunlu Mahallesindeki 2 gayrimenkul açık artırma ila satılıyor..

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Bandırma'da 9.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bandırma Belediyesi, 17 Eylül Mahallesi'ndeki arsasını açık teklif usulü ile satıyor. Taşınmazın toplam muhammen bedeli 9.5 milyon TL olarak belirlendi..

Bandırma 17 Eylül Stadı ne zaman açılacak?

17 Eylül Stadın'da Bandırma Belediyesi çalışmalarını yerinde inceleyen Dursun Mirza yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda bakım çalışmaları başladı!

Liglerin ara verilmesi dolayısıyla Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda bakım çalışmalarına hız verildi. Zeminin düzelmesi için çimin üzerine 35 ton ince kum döküldü.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut!

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuru ücreti olarak 500 lira alınan projede yüzde 12 peşinde, kalan tutar 180 ay taksitlendiriliyor.

Bandırma Belediyesi satılık arsa Haberi

Bandırma Belediyesi satılık arsa

Bandırma Belediye Başkanlığı, 17 Eylül Mahallesi'nde yer alan arsasını açık teklif usulü ile satışa sunuyor. Taşınmazın ilk ihalesi 9 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00’da belediye encümen salonunda yapılacak.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Bandırma Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait 17 Eylül Mahallesi 1246 ada 48 no.lu parselde 1.196,41 m2 arsa 12.07.2017 tarih ve 662 sayılı encümen kararı gereği, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince AÇIK TEKLİF (arttırma) usulü ihale ile 9.571.280-TL muhammen satış bedeliyle satılacaktır.

Geçici teminatı muhammen satış bedeli üzerinden alınacak olup, oranı %3 tutarı 287.138,40 TL dir.


Her türlü harç, karar pulu, gayrimenkul alım-satım vergisi alıcıya aittir. İhale bedeli ihalenin alıcıya tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde peşin ödenecektir.


Taşınmazın ilk ihalesi 09/08/2017 Çarşamba günü saat 14.00’da belediye encümen salonunda yapılacaktır. İstekli bulunmaması veya...