29 / 04 / 2024

Bandırma Belediyesine geçen tapular

Bandırma Belediyesine geçen tapular

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine geçen tapuları meclis gündemine taşıdı. Ok sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Bandırma emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Bandırma, emlak yatırımcılarının da yeni gözdesi oldu.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bandırma Engelsiz Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi için tasarım yarışması düzenleniyor!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından Üniversite Merkez Yerleşkesi için kentsel tasarım yarışması düzenleniyor. Türkiye’de 21 yıl aradan sonra gerçekleşen yarışmada birinci olana 100 bin TL'lik para ödülü var.

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Bandırma Edincik Cinge Yolu asfaltlanıyor!

Bandırma Belediyesine bağlı ekipler Ekim ayında da asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle havaların mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilen Belediye ekipleri asfaltlama çalışmalarını Edincik ve Çinge yolu arasında sürdürdü.

Bandırma'nın Ayyıldız Mahallesi'nde değişim başlıyor!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ayyıldız mahallesinde yeni açılan yolların en kısa sürede parke ve asfaltlama çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Bandırma Belediyesine geçen tapular Haberi

Bandırma Belediyesine geçen tapular


Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine geçen tapuları meclis gündemine taşıdı. Ok sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.


Ok soru önergesinde; "Büyükşehir yasasının kabulü ile köy tüzel kişilikleri ortadan kalkmış ve köy tüzel kişiliklerine ait arazi ve arsalar Balıkesir Bandırma Belediyesi bünyesine geçmiştir." dedi.


Ok'un soruları:


1. Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine kaç parça tapu geçmiştir?


2. Bu tapuların kaç tanesi satılmıştır?


3. Satılan arazi ve arsalar kaç paradan...