07 / 05 / 2024

Bandırma Beylerbeyi Konaklarının temeli atıldı mı

Bandırma Beylerbeyi Konaklarının temeli atıldı mı

Bandırma Serenay İnşaat 32 konutluk yeni projesi Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni düzenledi. Serenay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdal AKGÜN, Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni yemeği verdi.

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Bandırma emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Bandırma, emlak yatırımcılarının da yeni gözdesi oldu.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı'nın ihalesi dün gerçekleştirildi.

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma-Osmaneli ile Ayazma-İnönü demiryolu hattı mecliste!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli, Ayazma-İnönü demiryolu hattının ihale ve inşaat süreci meclis gündemine taşındı İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Bandırma'daki 47 bin dönümlük alan tartışma yarattı!

Günlerce süren zeytinlik alan tartışmasının perde arkasında Bandırma’ya planlanan entegre sanayi tesisi alanı ve liman projesinin olduğu öğrenildi.

Bandırma'nın 1/5000'lik imar planı onay bekliyor!

Bandırma Mizan Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İşletmecisi Şaban Sıvacı, imar planlarıyla ilgili bilgiler verdi. Sıvacı, 1/5000'lik planların Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Bandırma'ya tematik park müjdesi!

Balıkesir üyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Tematik Parkının inşa edileceği eski Askeri Çamlıkta incelemelerde bulundu.

Bandırma'da kentsel dönüşüm doğru yapılmıyor!

Deprem Güvenliği ve Yapı Uzmanı Prof. Dr. Uğur Kaynak Bandırma'daki fay hatlarınun durumundan yola çıkarak deprem riskini ve kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Bandırma Beylerbeyi Konaklarının temeli atıldı mı Haberi

Bandırma Beylerbeyi Konaklarının temeli atıldı mı

Serenay İnşaat temel atma yemeğine protokol Bandırmaspor spor kulüp başkanı Erhan Elmastaş ve Bandırma daki bütün bankaların müdürleri, daire amir ve kamu kurum müdürleri katıldı. Bol sohbetli güzel bir yemeğin ardından yaptıkları çalışmalar hakkında konuşmalar gerçekleşti. Erdal Akgün "Bandırma Celal Atik caddesindeki BEYLERBEYİ KONAKLARI inşaatımız 32 daireli olacak içinde kapalı yüzme havuzu kapalı otoparkıda var "dedi. 


www.serenayinsaat.com.tr


Genç...