26 / 07 / 2024

Bandırma Çalışkanlar asfalt çalışmaları

Bandırma Çalışkanlar asfalt çalışmaları

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Çalışkanlar Mahallesinde asfaltlama öncesi hazırlık çalışması başlatıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sınavsız sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek olan alım ilanının kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bandırma Devlet Hastanesi ek bina inşaatı başladı!

Bandırma Devlet Hastanesi Ek Binası için inşaat çalışmaları başladı.

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT 2018'de açılıyor!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli (Bursa-Bilecik) Yüksek Hızlı Tren hattı 2018'de açılıyor, projede çalışmalar son sürat devam ediyor.

Bandırma'ya spor kompleksi geliyor!

Bandırma'daki itfaiye binasının arkasında yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Kompleksi projesinin tüm detay çalışmalarını tamamladı.

Bandırma Cin Çukuru projesi son aşamada!

Bandırma Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğünce hazırlanan Cin Çukuru Proje çalışmalarını son aşamaya getirmeye hazırlanıyor.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Bandırma Çalışkanlar'da asfalt çalışmaları başladı!

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Çalışkanlar Mahallesinde asfaltlama öncesi hazırlık çalışması başlatıldı.

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Bandırma Edincik Cinge Yolu asfaltlanıyor!

Bandırma Belediyesine bağlı ekipler Ekim ayında da asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle havaların mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilen Belediye ekipleri asfaltlama çalışmalarını Edincik ve Çinge yolu arasında sürdürdü.

Bandırma'ya hobi bahçeleri inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesi tarafından halkımızı doğayla buluşturmak, boş vakitlerinde kendi mahsullerini yetiştirmeleri amacıyla projelenen hobi bahçelerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bandırma'nın Ayyıldız Mahallesi'nde değişim başlıyor!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ayyıldız mahallesinde yeni açılan yolların en kısa sürede parke ve asfaltlama çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Bandırma Çalışkanlar asfalt çalışmaları Haberi

Bandırma Çalışkanlar asfalt çalışmaları


Asfaltsız ve parkesiz tek bir mahalle kalmayacak sloganıyla şehrin dört bir noktasında çalışmalarını yürüten Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çalışkanlar Mahallesi'nde asfalt öncesi hazırlık çalışmalarına başladı. Son olarak asfalt öncesi yolların düzleme çalışmalarını yürüten ekipler, asfaltlama işlemine geçecek. Planlama çerçevesinde sırayla diğer tüm mahallelere de girileceğini belirten Belediye Başkanı Dursun Mirza; “İmkanlar ölçüsünde sırayla tüm mahallelere giriyoruz ve öncelikli olarak kırsal mahallelere öncelik verdik çünkü kırsal mahallelerde yaşayan insanlarımızın ayaklarının çamurdan kurtulmasını istedik. Çalışkanlar mahallemizde ki asfalt çalışmalarının en kısa sürede tamamlayıp mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.




Bandırma...