03 / 05 / 2024

bandırma Derin Deniz Deşarjı ve İskele

bandırma Derin Deniz Deşarjı ve İskele

Balıkesir Bandırma'da bulunan Bandırma Termik Santrali, Kül Düzenli Depolama Tesisi, Derin Deniz Deşarjı ve İskele projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 11:00'de gerçekleşecek.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Bandırma Belediyesi, kentin eksiklerini tamamlamaya ve sorunlarını çözmeye tüm ekipleriyle ve tüm imkanlarıyla devam ediyor. Yapımı için esnaftan tek kuruş alınmadan yapılan Kapalı Pazar Yeri projesi yapımı hız kesmeden sürdürülüyor.

15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu!

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta kura satışları bugün saat 11.00'de gerçekleşti. İşte 15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu...

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 11.00'de satışa sunulan projede daire fiyatları 71 bin 465 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri!

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri bugün gerçekleşiyor. Toplamda 32 adet konutun emekliye özel olarak satışa çıkarıldığı projede 8 bin 395 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi bugün yapılacak. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade avantajı sunan projede 233,20 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

bandırma Derin Deniz Deşarjı ve İskele Haberi

bandırma Derin Deniz Deşarjı ve İskele

Bahçepınar Enerji Üretim ve İnşaat A.Ş. tarafından; Balıkesir İli, Bandırma İlçesi sınırlarında ''Bandırma Termik Santrali, Kül Düzenli Depolama Tesisi, Derin Deniz Deşarjı ve İskele''  projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Sami Çetin'e ait kahvehane

Toplantı Adresi: Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Şirinçavuş Mahallesi

Toplantı Tarihi: 10.12.2015 

Toplantı Saati:...