01 / 05 / 2024

bandırma doğalgaz

bandırma doğalgaz

Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Yakar, doğalgaz getirilmesine ilişkin düzenlenen törende, bütün sanayicilerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi kendilerine sağlamak adına doğalgaz ihalesini tamamladıklarını söyledi....

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğalgaza yüzde 103 zam! Geçen yıl 1.000 TL olan doğalgaz faturası bu yıl kaç lira olacak? Hemen bakın!

Karşılaştırma sitesi encazipcom doğalgaz fiyatlarındaki yükselişi masaya yatırdı. Yaz ve bahar aylarında doğal gaza gelen zamlar, havaların soğuması ve kombilerin yakılmasıyla beraber faturalara yansıyacak. Peki kış aylarında doğalgaz faturası ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

Milyonların beklediği haber! Doğalgaz yardımı başvurusu başladı mı?

Milyonlarca vatandaş, soğuk kış günlerinde devlet tarafından sağlanan doğalgaz yardımı hakkında araştırma yapıyor. Doğalgaz yardımı başvuru ekranı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

Reşadiye doğalgaz projesi için yer teslimi yapıldı!

Tokat Reşadiye'ye yapılacak olan doğalgaz projesinde arazi-etüt harita ve kamulaştırma mühendislik işi için ihaleyi alan şirkete yer teslimi yapıldı.

Bandırma'da kentsel dönüşüm doğru yapılmıyor!

Deprem Güvenliği ve Yapı Uzmanı Prof. Dr. Uğur Kaynak Bandırma'daki fay hatlarınun durumundan yola çıkarak deprem riskini ve kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Bandırma'ya hobi bahçeleri inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesi tarafından halkımızı doğayla buluşturmak, boş vakitlerinde kendi mahsullerini yetiştirmeleri amacıyla projelenen hobi bahçelerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya doğalgaz dağıtım sistemi yapımı için acele kamulaştırma!

Sakarya ilinde tesis edilecek doğalgaz dağıtım sisteminin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bandırma OSB'nin2. etabında arsa satışları başladı!

Ulaşım olanakları, teşvikte 4'cü kademede yer alması, coğrafi konumu ve doğalgazıyla yatırımcıyı cezbeden Bandırma OSB'nin, 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etapta arsa satışları başladı.

Zonguldak Kozlu'da doğalgaz çalışmalarının yüzde 60'ı tamam!

Kozlu’da altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgeler hızla asfaltlanarak çevre düzenlemeleri, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları gerçekleştiriliyor. Doğalgaz çalışmalarının ise yüzde 60’a yakın bölümünün tamamlandı.

Doğalgaz bağlantısı için acele kamulaştırma!

Bursagaz İznik Şehir RMA Doğalgaz Bağlantı Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Bakanlar Kurulu Kararı'na göre açıklama yapıldı.

bandırma doğalgaz Haberi

bandırma doğalgaz

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'nde (Osb) doğalgaz kullanımına ilişkin ilk kazma vuruldu. Sanayiciler, 180 gün sonra doğalgaza kavuşacak.


1997 yılında kurulan, bin 500 dönüm mevcut alanda üretim belgesi almış olan 27 fabrikanın bulunduğu Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Yakar, doğalgaz getirilmesine ilişkin düzenlenen törende, bütün sanayicilerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi kendilerine sağlamak adına  doğalgaz ihalesini tamamladıklarını söyledi.


Geçen haftalarda yer tesliminin yapıldığını ifade eden Yakar, şunları kaydetti:


"Firma bütün hazırlıklarını tamamlayıp malzemeleri de ekipmanlarıyla sahaya getirmiş durumda. Bugün startı veriyoruz. 180 iş günü içinde gazı sanayicimize kullandırmayı hedefliyoruz. Sadece organize sanayi bölgesinin hemen kullanımından ziyade şu anda devam eden 2 bin dönümlük bir alanda  ikinci etap çalışması var.  Bölgenin genişlemesi ve oraya da gaz verilmesi düşünülerek o şekilde projelendirildi. Gaz oraya da...