08 / 05 / 2024

Bandırma Gayrimenkul Kimin

Bandırma Gayrimenkul Kimin

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 850 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balıkesir Bandırma'da 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Bandırma 3. İcra Dairesi, Balıkesir'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 43 bin 722 TL bedelle satışa çıkardı.

Bandırma'da 11.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 61 bin 577 TL bedelle satışa çıkardı.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Bandırma'da 3.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Paşabayır Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 868 bin 780 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma'da 30.1 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Balıkesir Bandırma İlçesi Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait çiflik vasıflı gayrimenkul 30 milyon 110 bin 74 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma'da 9.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bandırma Belediyesi, 17 Eylül Mahallesi'ndeki arsasını açık teklif usulü ile satıyor. Taşınmazın toplam muhammen bedeli 9.5 milyon TL olarak belirlendi..

Bandırma'nın 1/5000'lik imar planı onay bekliyor!

Bandırma Mizan Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İşletmecisi Şaban Sıvacı, imar planlarıyla ilgili bilgiler verdi. Sıvacı, 1/5000'lik planların Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 850 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Bandırma Gayrimenkul Kimin Haberi

Bandırma Gayrimenkul Kimin


Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 850 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi iş konusu; 1- GAYRİMENKUL VE İNŞAAT  Şirketin  konusu  ile  ilgili  her türlü   gayri menkulleri, menkul mallar, şirket  konusu ile ilgili motorlu  kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin  alınması satılması,  kiraya verilmesi, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili, tasarruflarında bulunulması Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına   arazi  ve   arsalar  almak bunlar  üzerinde  veya başkalarna ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek  Prefabrike inşaat...