07 / 05 / 2024

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bandırma'nın 1/5000'lik imar planı onay bekliyor!

Bandırma Mizan Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İşletmecisi Şaban Sıvacı, imar planlarıyla ilgili bilgiler verdi. Sıvacı, 1/5000'lik planların Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi için tasarım yarışması düzenleniyor!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından Üniversite Merkez Yerleşkesi için kentsel tasarım yarışması düzenleniyor. Türkiye’de 21 yıl aradan sonra gerçekleşen yarışmada birinci olana 100 bin TL'lik para ödülü var.

Bandırma imar sorunu TBMM gündeminde!

Bandırma Belediyesinin 1/5.000’lik İmar Planlarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından henüz onaylanmaması üzerine, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm TBMM gündemine taşıdı.

Bandırma Harun Karacan Gençlik Merkezi açılıyor!

Bandırma'da bir döneme tanıklık eden Eski Belediye Binası, yepyeni işleviyle hizmete giriyor. Bandırma Harun Karacan Gençlik Merkezi bugün saat 16:00'da açılıyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Bandırma'ya 1.6 milyon TL'lik yeni hizmet binası!

Bandırma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün'ün daha iyi hizmet verebilmesi için yeni hizmet binasının yapımına başlandı. Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, yeni hizmet binasının 1 milyon 600 bin liraya mal olacağını belirtti.

Çorlu Gençlik merkezi inşaatında inceleme!

Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirci'den bilgi alan Kılıç inşaatın önümüzdeki Ağustos ayında bitirileceğini söyledi.

Balıkesir Bandırma'da 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Bandırma İlçesi'nin Edincik Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı. İhaleye en yüksek teklif Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş.den geldi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvuruları 2015!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Projede 681,03 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvuruları 2015 detayları...

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü Haberi

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, gazetecilere yaptığı açıklamada, stadyumun bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili olarak bakanlık bütçesinden 150 bin lira ödeneğin tahsis edildiğini bildirdi.


Hüseyin Elüstü, bu ödenekle soyunma odaları ve çatı bakımı, seslendirme sistemi, 120 kişilik B protokolünün oluşturulması, 500 kişilik yeni taraftar tribünü koltuklarının yapımı ve sahanın çimlendirilmesinin yapılacağını ifade...